SO'BiO étic - натурална грижа от природата

ноември 02, 2022 Maia Georgieva 0 Comments


Здравейте!

SO'BiO étic ни предлагат разкошни, нежни продукти. Разработени с грижа за природата и според нуждите на нашата кожа и коса. В състава си включват внимателно подбрани съставки. Носят комфорт и са една разкошна натурална грижа за всеки.

Тук имаме шампоан за сила и блясък. Обогатен с етерично масло от ниаули и екстракт от гуарана. Съдържа още чист органичен сок от алое вера с омекотяващо действие и растителни захари от пшеница със защитно и укрепващо действие. Наистина много интересен състав, който не бях срещала до сега. Не съдържа сулфати, парабени, силикони и наночастици. 98% от съставките са с естествен произход, 10% от биологично земеделие. Шампоанът е подходящ е за всеки тип коса. Има приятна прозрачна гелообразна консистенция с много свеж аромат. Използвам го доста често и косата ми винаги остава много приятна  - лъскава, с обем и изглеждаща здрава.

Другият продукт, който опитах е лосионът за тяло с органично магарешко мляко и растителни липозоми. Омекотява, регенерира и подхранва кожата. Лосионът е с много приятна и изключително лека млечнобяла текстура. Ухае на натуралните си съставки. Ароматът се запазва за кратко и върху кожата след нанасяне. Нанасям го вечер след баня по цялото тяло. Супер много ми харесва това, че попива бързо и оставя едно супер свежо усещане след себе си. Веднага след употреба кожата ми е супер мекичка и гладка. Определено хидратира чудесно и самата кожа се усеща доста подхранена, без да оставя мазен филм или лепкава следа. Пак ще си го взема със сигурност!
Споделете ми дали вие сте опитвали нещо на SO'BiO étic и от кой продукт сте доволни.

Целувки и до скоро!

0 коментара: