Ново от CeraVe - серия за кожа склонна към несъвършенства

ноември 17, 2022 Maia Georgieva 0 Comments

Здравейте!

Видяхте ли новата продуктова гама за лице на CeraVe? Още щом излезе, нямах търпение да опитам продуктите. Включва три продукта за кожа, склонна към несъвършенства - акне и черни точки. Аз опитах CeraVe почистващ гел и CeraVe гел. Те почистват запушените пори, като нежно отстраняват мъртвите кожни клетки и в същото време хидратират и защитават кожната бариера. Може да се нанасят ежедневно. Използвам ги от близо месец и се справят отлично. Освен това в серията има и още CeraVe серум с ретинол, който е отличен за третиране на петната, появили се след несъвършенства. Ако имате такива петна, не му мислете много много.
Почистващият гел съдържа 2% салицилова киселина и ниацинамид, който прониква дълбоко в порите и помага за третиране на пъпки, черни точки и други несъвършенства. Същевременно премахва излишния себум, отпушва порите и поддържа кожата хидратирана и защитена. С гъста, прозрачн гелообразна текстура. Страшно много харесвам хидратиращия измиващ крем в зелената опаковка, а сега мисля, че си имам нов любим почистващ продукт на CeraVe.
След това нанасям от гела, който има за цел да третира различни видове кожни несъвършенства, като същевременно защитава кожната бариера и подобрява здравия вид на кожата. Притежава изключително лека гелообразна, прозрачна формула без аромат, която попива бързо и оставя матов финиш.
Двата гела са разкошен тандем и се справят чудесно с мазната ми кожа и пъпките, които често решават да ме изненадат. Пъпките завяхват бързо и кожата определено стои по-чиста и озарена. Определено има видими резултати и ми станаха фаворити.

Споделете ми дали сте пробвали някои от продуктите.
Моежете да ги откриете по аптеките.

Целувки и до скоро!

0 коментара: