Кибрит за месец ноември

ноември 02, 2022 Maia Georgieva 0 Comments


Здравейте!
Когато видях кои ще са звездите в кутията на Кибрит за месец ноември си казах "уау, трябва да ги опитам!".

Oтдавна искам да пробвам шампоаните и балсамите на английската марка Stone Street Soaphouse. Тук имаме шампоан и балсам от серията HayHo!. Те са подходящи за всеки тип коса, като обещават одхранване, блясък и еластичност. От тях се носи разкошно ухание на топъл летен ден, което е толкова успокояващо.
Формулата на шампоана е обогатена с бетаин, английски мед и витамин Е. Произведен със 100% натурални масла, като не съдържа изкуствени оцветители, парабени и SLS. 
Балсамът съдържа обединяващата съставка - английски мед, както и бленд от масло от шеа жожоба, бадемово, арганово и масло от лешник.
Заедно двата продукта допълват действието си, за да оставят косата ти подхранена, по-плътна, еластична, лесна за разресване и оформяне, копринено мека и без досадния frizz ефект.

Другият продукт, който откриваме е ефирен кремът за лице на основата на бял чай Crème Riche Thé Blanc на френския бранд Léonia Paris. Той осигурява интензивно подхранване и комфорт през студените месеци, има антиоксидантна грижа, която неутрализира свободните радикали, съдържа бял чай, морски водорасли и хиалуроновата киселина от растителен произход. Подходящ за всеки тип кожа, 100% веган и производен във Франция. Оставя кожата кадифено мека, озарена и запазва това приятно усещане през целия ден.

Самата кутия е толкова красива и носи вълшебно есенно настроение.

Обезателно си я вземете, защото и трите продукта до тук си заслужават. А какво ли още ще открием вътре? В Кибрит за ноември се крият общо 6 прекрасни продукта за лице, коса и тяло на обща стойност над 270 лева!

Можете да поръчате изданието за ноември на: https://kibrit.bg/

Целувки и до скоро!

0 коментара: