Нежна грижа за кожата от Declaré

ноември 21, 2022 Maia Georgieva 0 Comments

Здравейте!
Още от първата ни среща с Declaré мога да заявя, че са върховни! Брандът е швейцарски, пионер в разработването на козметика за нуждите на чувствителната кожа. Гамата е изключително разнообразна и включва грижа за лице и тяло, както и колекция за мъже. Звездната съставка е патентован комплекс Declaré SRC™, който компенсира недостатъците при чувствителната кожа и действа на няколко нива: Подобряване на бариерната функция на кожата за намаляване на чувствителността и повишаване на устойчивостта на кожата. Намаляване на раздразнението за подобрено усещане за добро физическо състояние и равномерен тен. Интензивна клетъчна защита за противодействие на увреждането на кожата и преждевременното образуване на бръчки.
Бестселър на марката е кремът Hydro Balance Ocean’s Best Cream - високоефективна комбинация от морски минерали, микроелементи, водорасли и екстракти от водорасли. Повишава клетъчната активност, като противодейства на външните признаци на стрес и умора. 24-часова овлажняваща активност. Има плътна гъста бяла текстута с нежен, приятен аромат. Изглажда кожата и я прави невероятно гладка и мека. Усеща се просто чудесно, дарявайки хидратация и свежест.
Вторият иновативен и също много интересен продукт е: Hyaluron Effect Softener Mousse - въздушен и ефирен мус с хиалуронова киселина. Идеална грижа, когато имаме нужда от доза хидратация. Нанасям го сутрин и вечер с лек масаж върху лицето, шията и деколтето. Текстурата му е изключително готина - пухкава и нежна, попиваща веднага в коажата. Осигурява незабавна хидратация, освежаване и ревитализиране.
И накрая – крем за ръце, който омекотява незабавно кожата и я оставя с кафидена мекота и изключително пленяващ луксозен аромат, който гали сетивата.

Пробвахте ли вече някой от продуктите и кой ви се стори най-интересен?

Целувки и до скоро!

0 коментара: