Lavish Care Beauty Products

юни 06, 2021 Maia Georgieva 0 Comments

Здравейте!

Днес съм тук, за да ви покажа три продукта на гръцкия бранд Lavish Care. Познаваме се от много години и винаги използвам нещо тяхно. Дали спирала, фон дьо тен, крем за ръце, винаги имам нещо тяхно. Особено любими за ми техните червила. Имат дооста голямо разнообразие от цветове и текстурата им е уникална. Освен това обожавам лосионът за ръце и тяло с аромат на бебешка пудра и този с бял мускус. Последните ми придобивки са червило, бронзант и лосион с аромат на пъпеш.


Lavish Care Compact Foundation Pressed Powder Bronze Компактна Пудра с Бронзиращ Ефект
Бронзиращата пудра е страхотна за озаряване на кожата. Мислех да я използвам през лятото, когато имам тен, но както можете да видите вече я наченах значително. В компактна лека опаковка, през която можете да видите цвета. Той не е нито прекалено светъл, нито пък тъмен. Текстурата е лека, фина и въздушна. Създава много красив блясък с матов финиш и наистина е чудесен продукт. Това е N 5.  Подходяща е за всички типове кожа и е идеална за мазна кожа.


Matte Liquid Lipcolor Дълготрайно Течно Матово Червило
Винаги имам под ръка едно от тези дълготрайни течни матови червила. Наистина бързо се превръщат в неизменна част от ежедневието ни. С един пласт се постига наситен плътен цвят. Има лек приятен аромат и е супер пигментирано. За няколко секунди изсъхва и става напълно матово, като след това не оставя следи. Усеща се комфортно и не изсушава и напуква устните. Пише, че издържа до 12 часа. Налично е в 35 цвята и със сигурност ще си харесате някой. Това е No.15 и е супер наситен светло червен цвят, който привлича погледи.

Hand and body cream Хидратиращ Крем за Ръце и Тяло с Аромат на пъпеш
Последното нещо, което ще ви представя е супер лятно и носи убиствен аромат на свеж пъпеш. Ухаението е лятно и ако и вие търсите екзотичен аромат, на който да ухаете - ето един. Кремът за ръце и тяло е със супер лека текстура, която лесно и бързо се абсорбира, без да оставя мазни следи. Подходящ е за всеки тип кожа и хидратира чудесно, като оставя кожата нежна и уханна.

Всички продукти можете да откриете на https://lavishcare.bg/.

Целувки и до скоро!

0 коментара: