DR. SANTE - серия с арганово масло и кератин + GIVEAWAY

юни 24, 2021 Maia Georgieva 0 Comments

Всички знаем за полезните свойства на аргана върху косата и кожата. Продуктите на DR. SANTE от серията за увредена коса съдържат арганово масло, кератин и пшеничен протеин. Ще направят косата здрава, блестяща, похранена и коринено мека. Третият продукт е възстановяващ крем за ръце, който също съдържа арганово масло или течното злато, както го наричат. Той облекчава и ефективно подхранва кожата.

Aргановото масло възстановява структурата на косата отвътре и отвън. Прониквайки вътре, маслото свързва кутикулата с кортекста и предпазва краищата от накъсвасне. Обвивайки косъма отвън - изглажда и задържа влагата за дълго време, повишавайки копринеността и еластичността на косата. Кератинът, като основен изграждащ компонент на косата, запълва празнините в увредените зони и предпазва косата от негативното въздействие на околната среда. Пшеничните протеини укрепват и възстановяват, намаляват чупливостта на косата с 80%. Не съдържат SLES, SLS, парабени и минерални масла.

DR. SANTE хидратиращ шампоан с арганово масло и кератин за увредена коса

Шампоанът е с прозрачна, леко жълтеникава текстура с много приятен аромат. Разпенва се чудесно и прави обилна пяна. Измива отлично косата и остава супер лъскава и блестяща. На допир е толкова мекичка. Крайчетата не стоят накъсани и определено косата е заздравена.  

DR. SANTE регенерираща маска с арганово масло и кератин за увредена коса

Маската за коса е продуктът, който интензивно се грижи за възстановяването на косата.
Формулата й осигурява възстановяване на косата на 3 нива:
• остава на повърхността на косата: придава блясък, мекота, спомага за лесното разресване, предпазва от отрицателните въздействия на околната среда;
• прониква в кутикулите на косата: увеличава силата на косъма при огъване.
• дълбоко прониква в кортекса на косъма: лесно се абсорбира, укрепва, възстановява и защитава косъма отвътре. Резултатът е забележим още след първото използване ;
Маската е с гъста, богата кремообразна текстура с приятен аромат. Разпределям я по дължината и изчаквам така няколко минути, след което изплаквам. Косата става супер гладка и нежна на допир. 

DR. SANTE крем за ръце с арганово масло
Третият продукт, който опитах е възстановяващият крем с арганово масло. Аргановото масло или течното злато, както го наричат в цял свят, има мощен anti-age ефект. Кремът ще облекчи сухотата и чувствителността и ще подобри състоянието на кожата. Идеален за ежедневна хидратираща грижа. Ефективно подхранва и нежно се грижи за кожата с 10% натурално арганово масло. Кремът има бяла пухкава текстура със сладък арганов аромат. Омекотява прекрасно, без да остава мазен или лепкав филм, попива идеално и се усеща супер приятно. Изключително деликатно усещане за мека кожа с фин аромат. 
Можете да ги откриете на https://salemax.bg/
Имаме изненада за вас! В моя инстаграм профил ви очаква игра, в която можете да спечелите тези три продукта. Успех! 

Целувки и до скоро!

0 коментара: