Италианското удоволствие GIOÉL Pure Cosmetic

юни 26, 2021 Maia Georgieva 0 Comments

GIOÉL Pure Cosmetic е козметика, в която всеки се влюбва още с първото докосване. Определено и аз харесах бранда и веднага ме впечатли. Нежни текстури, които галят кожата и буквално те карат да искаш отново и отново да ги използваш. Произведени в Италия, 100% естествени, еко и изцяло веган.
Почистващият и регулиращ себума крем за лице е с цитрусови плодове. Подходящ е за комбинирана, мазна кожа с несъвършенства. Идеален за лятото, защото хидратира, но не оставя мазен филм и кожата не лъсва. Прекрасната нежна бяла текстура се разнася лесно и попива за секунди в кожата, за да я остави изключително мека, гладка и подхранена.
Мицеларната вода е другото удоволствие, което реших да избера за кожата си. Поднесена в голяма туба от 500 мл, но с дозатор, който я прави изключително удобна за използване. Икономична е и е достатъчно малко количество, за да разтвори и отстрани грима. Не съдържа алкохол и не щипе на очите и по кожата. Прозрачна, с лек жълт оттенък и нежен аромат на невен. Отстранява грима страшно бързо и оставя кожата супер свежа и мека. Дори не е нужно да изплаквам лицето след това. Освен това се грижи и за равномерен тен и сияйна кожа. Вълшебен продукт!
Душ гелът с евкалипт, екстракт от арника и бреза е толкова ароматен и е истинско спа удоволствие в банята. Не случайно го дават като релаксиращ душ гел, който ще ни отусне и ще ни накара да се насладим на всяка минута под душа. Нежната пяна се разнася по кожата и я прави безумно мека.
Реших да опитам и нещо за коса. След шампоаните и балсамите, които предлагат, веднага ме грабна пречистващият шампоан с мащерка и мента. На растителна основа е и подходящ за мазна коса и коса с пърхот. Съдържа растителни екстракти от етерични масла. Прозрачна гъста гелообразна текстура с вълшебен аромат на мента и мащерка. Просто е вълшебно удоволствие да го нанасям и да усещам това успокояващо и нежно ухание. Момент на наслада и спокойствие.
Можете да ги откриете на https://gioelpurecosmetic.bg/.

Целувки и до скоро!

0 коментара: