Моят опит с цистита

март 29, 2021 Maia Georgieva 0 Comments


Здравейте!

Днес Ви разказвам малко повече за мултипробиотика за жени Women`s Multi Probiotic на Natural Factors. Ако сте имали цистит, тогава знаете колко неприятно е това. Доскоро не бях наясно какво е и как се лекува, но след като няколко пъти имах "честта" да го получа, научих доста за него. Превантивно пия мултипробиотика Women`s Multi Probiotic, който е изключително добър.

Има за цел да защити микрофлората на влагалището и пикочните пътища и да възстанови чревния баланс.

Има 60 капсули, като всяка от тях доставя минимум 12 млрд активни клетки от 10 пробиотични щама за защита на вагиналното равновесие, в комбинация с CranRich активен концентрат от червена боровинка за нормалното състояние на пикочо-половата система.

Ползите от Women`s Multi Probiotic са много. Ето някои от тях: 


- оптималното възстановяване на деликатния баланс на нормалната микрофлора на влагалището и намаляване на риска от гъбични инфекции;
- ограничаване растежа на патогени като Gardnerella Vaginalis и Candida albicans, както и E.Coli;
- предотвратяване на често повтарящи се инфекции на пикочните пътища;
- поддържане нормалното състояние на стомашно-чревния тракт и облекчаване на състояния като запек, подут корем, метеоризъм и др.

Харесват ми, защото хем се грижат за женското здраве, хем за чревния баланс. На всички Вас предполагам са известни гъбичните и бактериални инфекции като парене при уриниране, болка, сърбеж, течение.

Най-лошото обаче е, че могат да се превърнат в хронични. Наистина минават изключително трудно. Те са толкова упорити и не са податливи на лечение.

При моя цистит беше точно така. Хем, се появяваше отново и отново, хем не можеше да се подтисне лесно и да мине. Откакто пия мултипробиотика не съм имала подобен проблем.
Също така чувствам корема си не толкова подут и определено ми е много по-леко. Всички знаем колко добре влияят пробиотиците върху нашия стомашно-чревен тракт.
Те предотвратяват развитието на гнилостни процеси в червата и насърчават растежа на полезни и приятелски бактерии, благодарение на което процесите на храносмилане рязко се подобряват.

Нещо интересно, което прочетох, докато се запознавах с мултипробиотика е, че възстановеното микробно равновесие в стомашно-чревния тракт влияе положително не само върху функциите на имунната система, но и върху нервната система и мозъка.

Супер добри са и изобщо няма да се поколебая да ги взема отново. Вие пробвали ли сте ги и бихте ли ги опитали?
Цената им е 58,73 лв. и можете да ги откриете по аптеките, както и на https://revita.bg/. Една опаковка съдържа 60 капсули и стига за 1-2 месеца, в зависимост дали приемате по 1 или 2 капсули дневно. Можете да приемате 1 капсула 1-2 пъти дневно с храна.
Целувки и до скоро!

0 коментара: