Кибрит за месец април

март 22, 2021 Maia Georgieva 0 Comments

 
Издавам звездните продукти в априлското издание на кутията Кибрит. Таа-даа, това са лосион за тяло и подхранващ серум за устни на британската марка Eclat-Skin London на стойност 186 лв. Носят чудничко пролетно настроение и ни потапят в ефирна нежност. Eclat-Skin London използват любими съставки като хиалуронова киселина, колаген, алое и екстракт от ябълка.
Луксозният лосион за тяло с колаген и хиалуронова киселина осигурява дълготрайна хидратация и оставя кожата копринено мека и нежна. Текстурата е изключително приятна. Има супер нежен неустоим аромат на ванилия, който ще ви омае. Дава всичко необходимо за вашата кожа, съчетано с голяма доза лукс.
Другият продукт е серум за устни, който подхранва, омекотява и възстановява нежната кожа в тази зона. Обогатен е с чудесна комбинация от масло от шеа, жожоба и колаген. Притежава копринено лека формула на масло-гел с мноого хубав аромат. Раз-та-пя се върху устните и създава усещане за меки, плътни и сочни устни. Той е виновен за добрата хидратация на устните ми и е добро решение в ситуацията с носенето на маски в момента. Веднага отиде в чантата и винаги ще е с мен. 
Само тези два продукта са на стойност мноого по-голяма от цената на кутията, която е 35, 90 лв. В нея се крият още няколко изненади. Знаете къде да намерите любимото кибритче - https://kibrit.bg/april

Целувки и до скоро!

0 коментара: