„Между силата на характера и милостта на сърцето“ от д-р Саша К. Шилкът

март 19, 2021 Maia Georgieva 0 Comments

Най-новата книга, която издателство AVA books ни представя е „Между силата на характера и милостта на сърцето“ от д-р Саша К. Шилкът. Излиза тематично в най-женския месец. Насочена е към всички жени, които се съмняват в своите качества, които са били пренебрегвани и подценявани, чувстват се емоционално изчерпани и физически прегорели и има за цел да им покаже как да пуснат на свобода своето автентично аз и да живеят по-пълноценно и в мир със себе си. Във всяка от 10-те глави има истински житейски истории, упражнения и въпроси. Супер интересни са всички и ни дават ценни съвети и поуки.
„Историите са изключително лични и подходящи за всички жени. Понякога ще се смеете, може и да си поплачете, но в крайна сметка след всяка страница ще копаете все по-дълбоко в себе си и ще научите много за това как да живеете и обичате с повече мъдрост, грация и добрина.“ Прочетете ги и кажете в коя сте се припознали и коя ви е помогнала да бъдете по-добра версия на себе си. Чудесна е историята на Саша например - щастливо омъжена жена, майка на четири деца, лекар. Една сутрин  просто се събужда и отново облича обичайното си облекло - клин и огромен суитшърт, който след малко ще бъдат набутани болничното й шкафче. Погледът й обаче попада на пола и чифт обувки на ток, който не е слагала с години и така нещо й прищраква, че нещо не е както трябва и я връхлетява неочаквана тъга. Защо е нещастна въпреки всичките й постижения? Чувства се изтощена не от работата у дома и на работа, а заради това, че е забравила да бъде себе си. Продължава да чака някоя фея кръстница да се появи от нищото и да я насочи или да събере частите й. Един ден дошла. Видяла я в огледалото. Прочетете как е успяла да продължи напред и е започнала да се грижи за себе си.
"Жената е чудо на природата. Невъзможно е да я разбереш, още по-невъзможно е да си обясниш същността й. Нея мoжеш само да я обичаш и да й се възхищаваш. Но така или иначе, няма нищо по-хубаво на света от жена, която прилича на истинска жена." Това са думи на един от най-красивите мъже на всички времена и абсолютен секссимвол - Ален Делон.
Всеки от нас има две страни: същински аз и социален аз. Точно на „същинския аз“ е посветена тази книга. Авторът д-р Саша К. Шилкът е признат, награждаван лекар и лектор. Нейната страст е да стимулира вярата у хората и търсенето на същинския им аз“. Д-р Шилкът насърчава жените да са достатъчно смели в професионалния и личния си живот. Тя вярва, че всички ние можем да бъдем истински смели, истински силни, истински умни, истински забавни, красиви, абсолютно автентични. И в мир със себе си.
„Между силата на характера и милостта на сърцето" е пътеводител към едно по-висше съзнание за превръщането ни в нашето съвсем автентично Аз. Книгата провокира въпроси и размисли за това как да познаем себе си, как да станем по-истински и да процъфтяваме.
Целувки и до скоро!

0 коментара: