Kadiffe Ice Cool Shampoo & Conditioner

март 23, 2021 Maia Georgieva 0 Comments


Здравейте!
Изкуших се да опитам шампоана и балсама за коса на Kadiffe. Ако не сте пробвали нещо тяхно, веднага го направете. Преди време имах маската за коса Kadiffe с провитамин B и правеше косата божествена. Сега с тези два продукти не е по-различно. Изобщо брандът много пъти ни доказват, че разбират от коса. Трябва да ви кажа, че са страхотни! Също така и опаковките са мноого красиви и различни. Състоящи се сякаш от две части в различен цвят, а вътре с нещо като пълнител, в който е продукта. 
Шампоанът Ice Cool е тотално различен от тези, които съм опитвала. Изключително гъста, млечнобяла, кремообразна консистенция с готин освежаващ ментов аромат. Дължи се на ментовия елемент, който съдържа. Той освежава скалпа, придава на косата свежест с дълготраен аромат. Стимулира кръвообращението, дълбоко овлажнява и подхранва корена. Прави косата абсолютно мека, нежна, блестяща, здрава и толкова добре изглеждаща.
Балсамът за коса Kadiffe е подходящ за суха и увредена коса. Той обещава да овлажни косата и скалпа, да омекоти косъма, да увеличи блясъка и да предотврати заплитането. Текстурата е гъста и кремообразна, с готин аромат. Косата веднага се усеща по-гладка. В комбинация с шампоана дават ослепителен блясък и мекота. Абослютно любими ми станаха.
Можете да ги намерите на https://magama-shop.com/.
Използвали ли сте нещо на Kadiffe и кое Ви е любимо?

Целувки и до скоро!

0 коментара: