Стоп на косопада с PREVE Laboratories

март 30, 2021 Maia Georgieva 0 Comments

 
Здравейте!
Косата ми все още капе много и не може да се съживи след пиенето на силни антибиотици преди няколко месеца, а сега и с настъпването на пролетта положението е още по-трагично. В момента използвам терапията против косопад и за стимулиране растежа на косата на PREVE Laboratories. Това е български бранд, който работи с клинично изпитани Испански и Френски формули. Терапията включва шампоан и серум за ускоряване растежа на косата и предотвратяване загубата на коса. Опаковките изглеждат супер луксозно, а и самите текстури на продуктите се усещат точно такива. На пазара са отдавна, но аз чак сега научих за тях, дерматологично тествани са. 
Шампоанът е безсулфатен, съставен PHYTOCHEM complex и биотин, който ефикасно се бори с косопада, като контролира загубата на коса, стимулира и ускорява клетъчния растеж на косата. Като цяло действа по следния начин: активните съставки проникват в дълбочина в скалпа и подпомагат кръвообращението. Така се възстановява жизнеността на косъма, стимулира се и се ускорява растежа, а косата става здрава и еластична. В състава му няма да откриете сулфати, парабени, силикони оцветители и натриев хлорид. Нежната полурозрачна гъста текстура със супер приятен аромат измива чудесно косата и я оставя свежа и ефирна. Харесва ми колко нежна, мека и ефирна прави косата. Дава плътност и разбира се - голяма доза блясък за разкош.
След шампоана нанасям в корените върху още мокра коса от серума. Той е съставен от биоактивни вещества, аминокиселини и микроелементи, които осигуряват съвместно действие за борба с признаците на алопеция и укрепване на косата. Съдържа PHYTOCHEM complex, биотин и кофеин, който ефикасно се бори с косопада, като контролира загубата на коса, стимулира и ускорява клетъчния растеж на косата. И тук също няма сулфати, парабени, силикони, оцветители, натриев хлорид. Прониква в дълбочина в скалпа и подпомага кръвообращението, възстановява жизнеността на косъма, стимулира и ускорява неговия растеж и го прави по здрав и еластичен. Много ми е любим този серум и ми харесва да го използвам. Неговата лека, приятна текстура не омазнява, не дразни скалпа и не спластява косата. Веднага си допаднахме. Като обезателно трябва да отбележа, че е лек и приятен. След използването му косата е свежа, нежна и запазва обема си. Определено е чудесен серум, който си върши работата страхотно.
Споделете ми дали имате косопад и кога се появява. Опитвали ли сте продукти на PREVE Laboratories и кой Ви е любим?
Закупих ги от hairmag.eu. Можете да ги намерите на: hairmag.eu и на prevelaboratories.eu.

Целувки и до скоро!
PREVE Laboratories sent Today at 

0 коментара: