MUST и удоволствието да пиеш кафе

февруари 27, 2021 Maia Georgieva 0 Comments

Обичам да приготвям и да пия кафе. Това е първото нещо, което правя сутрин. Определено хубавото кафе е сред онези малки неща, които ти доставят голямо удоволствие през деня. Обичам да го пия, разглеждайки из инстаграм, похапвайки нещо сладко или просто правейки си компания с любимия и наслаждавайки се на тези няколко минути спокойствие. Отпивайки поредната чаша кафе на сладки приказки със сестра ми пък, винаги е наслада. Кафето MUST е #MUSTtry и всяка следваща глътка е все по-вълшебна. Капсулите са напълно съвместими с кафемашината ни Nescafe Dolce Gusto и се радвам, че ги открих. Опитахме Napoli, Cremoso и Puro Arabica. Следващото в списъка ми, което ще грабна е био кафето им. Napoli избра приятелият ми, който обича кафето му да е силно и с гъст и кадифен каймак. То наистина е всичко това, сякаш е приготвено в кафе бара. С характерния балансиран вкус на истинско еспресо неаполитано. Аз пък си харесах Puro Arabica, защото съм почитателка на 100% арабика кафетата. Да, представях си го точно такова - с огромен гъст каймак, изключително ароматно и с мек и деликатен вкус. Мечта! Винаги си взимам само арабика и съм свикнала да пия само такова. Точно такова е перфектното кафе за мен. Неустоимо! Третият вид, който ми допадна заради името и самата опаковка е Cremoso. Тази сутрин и двамата пихме от него. Определено не сгрешихме с избора и ще го вземаме отново. Балансирано кафе със средносилно изпичане. Богат гъст каймак, супер ароматно и чудесен кадифен вкус. Ммммм... да! 
Който и от трите вида да изберете, ще Ви допадне. С всяка глътка кафе се пренасям в любимата Сицилия, която не съм виждала от няколко години, но се надявам да посетя скоро пак! А Вие къде бихте искали да се пренесете, дори за миг?
Ще ги откриете на https://www.vremezakafe.com/. Там ще откриете още много видове италиански кафе капсули, съвместими с кафемашини Dolce Gusto. Със сигурност ще откриете това, което търсите. Имаме изненада за Вас - код за 7% отстъпка - MAIA7. Добавя се в полето за промо код през уеб сайта и е валиден до 15.04.2021
Целувки и до скоро!

0 коментара: