Вирус Актив комплекс от витамини и минерали

февруари 04, 2021 Maia Georgieva 0 Comments

Здравейте!

Правя си поредна чаша чай и сядам пред лаптопа, за да Ви разкажа повече за чудесните руски витамини Вирус Актив. Ето, че го правя в най-подходящия момент, когато вирусите отново се завръщат с пълна сила. В това променливо време навън и корона вируса определено трябва постоянно да се пазим. Вирус Актив е чудесно решение за цялото семейство. Предлагат витамини както за деца, така и за възрастни. В продължение на месец пих от тези за възрастни. Вирус Актив комплекс от витамини и минерали есен-пролет е отлична хранителна добавка, препоръчвана като допълнителен източник на витамини А, С, Е, В6, фолиева киселина, янтарна киселина, рутин, желязо, цинк, хром и селен. Съдържанието на тези вещества на практика съставлява ежедневните нужди на възрастен човек в тях. Отличен е за пиене против настинки, както и за възстановяване след тях, за предотвратяване на хиповитаминоза, която отслабва имунната система. Укрепва имунната система, нормализира работата й и помага да се възстанови след заболявания и различни разстройства.
Разликата между Вирус Актив и останалите витамини, които се предлагат по аптечната мрежа е, че съдържа янтарна киселина. Може би някой от вас са запознати с полезните й свойства. Тя е изключително подходяща за всички нас, които живеем в градски условия, тъй като е силен антиоксидант и антисептик. Янтарна (сукциновата) киселина участва в много метаболитни процеси, свързани с консумацията на кислород от тъканите и производството на вътреклетъчна енергия. Той също така неутрализира свободните радикали, образувани в организма, които са фактори за стареене. Нормализира метаболизма, увеличава скоростта на гниене на много токсични вещества, има антиоксидантен и антихипоксичен ефект, предпазва клетките от вредни продукти на разпад. Сукциновата киселина за хората е един от начините за подобряване на метаболизма, което води до повишен имунитет. Притежава силни възстановителни свойства, подобрява работата на вътрешните органи, повишава имунитета, понижава нивото на кръвната захар, освобождава организма от токсичните вещества, помага за нормализиране функциите на нервната система, стимулира дейността на главния мозък. В комбинация с глюкоза, Е 363 поддържа тонуса на организма. Това е може би единствената добавка, която се приема за безвредна и се предписва и за деца.
Една опаковка съдържа 30 таблетки. Приемат се по една на ден по време на хранене. Могат да се пият 1-2 месеца, ако е необходимо, приемът може да се повтори. Чувствах се чудесно докато ги пиех и определено ми подействаха много добре след пневмонията, която изкарах. Препоръчвам ги, ако искате да имате по-добър имунитет. Определено са чудесен начин да се предпазим от вируси и да се чувстваме по-активни и във форма. Докато ги пиех, имам чувството, че имах повече енергия и се чувствах много по-дейна. Ще си ги взема със сигурност отново.
Могат да се поръчат от сайта или фейсбук страницата им.

Целувки и до скоро!

0 коментара: