Ново от Elfeya cosmetics за най-малките

февруари 22, 2021 Maia Georgieva 0 Comments


Леле, че хубаво! Elfeya cosmetics ни представят нова линия продукти, специално насочена към най-милите и сладки същества - децата. Сега се наслаждаваме на техните нови крем против подсичане, лосиони за тяло и душ гелове, с които да зарадваме нежната им кожа. А тези опаковки! Ах, толкова са сладки! Серията Sweet Dreams е със сладка коала отпред на опаковките, а другата е Love Sensation, която имам аз и е с мега як лъв. Готови ли сте да се погрижите за кожата на децата си по най-добрия начин?

LOVE SENSATION душ гел за коса и тяло

Душ гелът съдържа био алое гел, който хидратира и подпомага естествените бариерни функции на епидермиса. Също така не дразни очичките и превръща миенето на косата във весела игра. Подходящ за всякаква възраст, дори 0+. Може да се използва ежедневно дори и от родителите. Не съдържа синтетични съставки и консерванти. Без SLS, без силикони. Вече всеки ден се мием с него. Текстурата е сравнително гъста, прозрачна, с много нежен аромат. Разпенва се хубаво и е чудесен за измиване на кожата, косата и без да ги изсушава. Изключително приятен, деликатен и нежен. Проверен, доказал се и отличен!

LOVE SENSATION лосион за лице и тяло
Този лосион е отличен продукт за чувствителната бебешка кожа. Подходящ за лице и тяло. Съдържа био екстракт от арника, който ефикасно успокоява раздразненията, както и био алое гел, който хидратира, в състава има още кокосово масло и масло от карите които се грижат за еластичността, а пчелният восък създава защитна бариера на епидермиса. Съставът наистина е перфектен. Изцяло натурална формула, свеждаща до минимум риска от алергии. Може да се използва както от възрастни, така и от деца на всякаква възраст, дори и 0+. Текстурата е бяла, плътна с вълшебен аромат, който ми действа много успокояващо. Не съдържа синтетични съставки и консерванти. Без SLS, без силикони.
Лосионът за тяло също страшно много ми допадна и с удоволствие бих го използвала и за мен. Вече няколко нъпи го опитах и чудесно омекоти кожата без да оставя бели следи или мазно усещане. Прекрасен продукт просто. Подхранва и омекотява толкова добре и оставя кожата перфектна. Попива напълно и оставя чувство за кадифена мекота. Въпреки че е бял и плътен се разнася лесно и попива без да оставя бели следи. Много, много хубав продукт! Обезателно опитайте!

SWEET DREAMS крем против подсичане

Още нещо, на което супер много се зарадвах е кремът против подсичане. Той е подходящ за раздразнена и изложена на агресивни външни влияния кожа. Може да използва зимата при сухи и напукани от студа ръце, пети лакти, лице. Още може да се нанася и след изгаряния от слънцето след плаж . И разбира се, е идеален при смяна на пелени, предотвратява подсичане на бебешкото дупе. Съдържа цинк и био екстракт от арника, които имат мощно противовъзпалително действие и ускоряват процеса на заздравяване на кожата. Натурална формула, свеждаща до минимум риска от алергии. Подходящо за всякаква възраст, 0+, както и за родители. Не съдържа синтетични съставки и консерванти. Без SLS, без силикони.
Всяка майка знае колко трудно е да попаднеш на хубав крем, който да е ефикасен. Опаковката му е тооолкова сладурска. Веднага ми допадна. Кремът е гъст, бял и с лек приятен натурален аромат. Действа безотказно и бързо успява да успокои и заздрави раздразнената кожа. Чудничък е! Ако си търсите крем против подсичане за вашите дечица или просто крем за раздразнена и суха кожа - този е изключително добър.

Целувки и до скоро!

0 коментара: