Deep & Dar, Virago and Credo Parfume

февруари 26, 2021 Maia Georgieva 0 Comments

Дизайнерът Стоян Радичев, известен с красивите си рокли, сега ни представя своята колекция бижута, чанти, обувки и парфюми. Истинско удоволствие е да се докоснеш до работата му. Роклите му са толкова красиви, стилни и изящни. Всяко момиче се чувства като истинска принцеса в тях. Изпипани до последния детайл. Нямам думи и за колекцията бижута, чанти и обувки, които създаде. Те са едно невероятно допълнение към всяка неотразима визия. Парфюмната колекция пък е истинска изненада за всички и определено вълшебните аромати се запечатват в съзнанието ти и искаш да ги усещаш постоянно около себе си. Три божествени аромата. Флаконите им са толкова стилни и красиви, създаващи усещане за лукс. Черна изчистена кутия с красив надпис, в която се крие стилна черна стъблена бутилка. Крещят лукс и вземи ме! Дааа, изключително готини! Два от ароматите са унисекс, третият е дамски.
Радвам се, че се насладих и на трите и определено имам фаворит сред тях. Това е Credo. Готин запомнящ се аромат, който определено ще Ви хареса. Поне на мен супер много ми допадна. Той е унисекс аромат, който започва като бягство за дълга екзотична ваканция, разкрива се в страстна тропическа горещина, дива и необятна феерия, преминаваща в сладост и завършва като лек морски бриз с мускусни и мокри дървесни нотки. Двойнствен сблъсък между горчиво и сладо, мъжко и женско, страст и спокойствие. Наистина е точно това - чудесен синхрон. Силен, но не натрапчив. Искам да го усещам непрелъснато по кожата си и около мен. Изключително попадение е този аромат и задължително трябва да го имате.
Преплитат се ром, кедър, сушени плодове, жасмин, ванилия, амбър, пачули.
Deep & Dark е по-дързък аромат за специални поводи. Със сигурност ще е чудесен аксесоар към тоалета ви на вечерно излизане и няма да останете незабелязани. Пикантен флорален унисекс аромат, който създава усещане за залез и уединението на първите моменти от нощта. Разкошно, опияняващо, съчетание на карамфил и иланг-иланг, синхронизиращи с пикантните нотки на индийско орехче и сандалово дърво. Ярък и жив аромат, богат подтон, завършващ с мистичен полъх от ориента.
Virago е третият аромат. Също впечатляващ, който наредих веднаха след Credo в моята класация. Това е дамският аромат от колекцията. Чувствена и пленяваща комбинация от шоколад, грейпфрут, касис, ирис, гардения, мед, ванилия, карамел, тонка. Секси и истински блясък в бутилка. Горещо, много горещо! Шумолене на тафта, перли и високи токове, копринени чорапи и червено червило, малко пудра и загадъчно деколте. Визията на перфектната жена... не, усещането, което ще вдъхнете от всяка капка от това скъпоценно бижу в бутилка. Провокативен аромат, възбуждащ всички сетива, съчетание от сладост с лека горчива нотка, задъчен и необятен като тайна градина.
Накратко - опитай ги, за да се влюбиш за цял живот. Кой от трите бихте грабнали?
Можете да ги откриете на https://radichev.com/

Целувки и до скоро!

0 коментара: