Спрей за тяло и балсам за устни Eucerin Aquaphor

февруари 03, 2021 Maia Georgieva 0 Comments


Новите продукти на Eucerin, благодарение, на които омекотяването става за секунди. Това са защитаващият спрей за тяло и балсамът за устни Eucerin Aquaphor. Формулата на нещата от серията позволява на кожата да „диша“ и добавените глицерин и пантенол подкрепят процесите на регенерация и укрепване на бариерната й функция. Два чудесни продукта за зимата. Супер добри за суха и раздразнена кожа. 
Новият спрей за тяло Eucerin Aquaphor е чудничък! В голяма разфасовка под формата на спрей диспенсър, който впръсква мехлема с продължителна равномерна струя, дори когато го държим наобратно, за да третираме по-труднодостъпни зони на тялото. Така нанасянето става безболезнено и без досег с кожата. Може да се използва при сухи и напукани ръце, длани, нокти, кожички, напукани пети, повърхностни изгаряния или леки наранявания, охлузвания, при дерматит при бебета и малки деца в зоната на устните, бузите и памперса, след лазерни процедури и химични пилинги. Спреят не съдържа вода, парфюми, консерванти, некомедоногенен, немазен.
Използвам го най-често върху ръцете, петите и долната част на краката, когато усетя, че са доста сухи. Нанасянето става изключително лесно. Голямо предимство е това, че е под формата на спрей и определено идеята ми допадна. Просто впръсквам и получавам мека, нежна бяла пухкава пяна, която лесно втривам и разнасям. Оставя лек, приятен защитен филм и омекотява незабавно. Защитаващият спрей за тяло е в опаковка от 250 мл на цена 22.90 лв.
Балсамът за устни Eucerin Aquaphor SOS е предназначен за незабавна грижа за сухи, напукани, болезнени устни с моментален ефект в до 60 секунди след нанасянето. Успокоява дискомфорта за секунди и подпомага тяхното възстановяване.
Заздравява, защитава и облекчава устните, като формира предпазна бариера и подпомага регенерацията на кожата. Съдържа глицерин, декспантенол, бизаболол (с противовъзпалителен ефект), Витамин C и E, които са мощни антиоксиданти и подпомагат възстановяването на наранената кожа чрез усилване синтеза на колаген и предпазване от свободните радикали.
Откакто го имам е навсякъде с мен. Дори не нанасям червило през деня, а само от него. Опаковката е много сладка. Тя е под формата на тубичка с удобен за нанасяне апликатор. Това е още едно предимство на продукта, тъй като нанасянето на грижа под формата на стик върху напукани устни може да бъде по-болезнено, заради триенето и натиска, който се получава. Балсамът е безцветен и без аромат. Не е мазен и се усеща много приятно върху устните. Все едно са покрити с меко одеалце и са напълно защитени от напукване. Бързо омекотява и успокоява. Балсамът за устни е 10 мл и струва 12.80 лв.

Целувки и до скоро!

0 коментара: