My golden selection for autumn

октомври 30, 2020 Maia Georgieva 0 Comments

Колкото повече неща на Kérastase използвам, толкова повече се убеждавам, че са едни от най-добрите. Косата ми става просто божествена с тях.
След шампоана от серията против косопад Genesis, който харесвах супер много и със сигурност ще се върна на него отново скоро, реших да опитам този от серията Elixir Ultime. Признавам си, че го избрах по красивата златиста опаковка. Той е предназначен за безжизнена и уморена коса, каквато определено е моята в момента. Пише, че идеално и при това щадящо почиства косата, подхранва я и й придава до 6 пъти по-дълготраен блясък, също така я прави леко ухаеща и мека. Сред състава ще откриете: царевично масло, масло от камелия, масло от прасакси, арганово масло, масло от склерокария. Нежната гелообразна прозрачна текстура с луксозен аромат прави мека пяна и измива супер деликатно косата. Много, много харесвам косата си след като съм я измила с него. Заглеждам и олиото за коса от същата серия, което предполагам, че също ще е чудесна грижа за коса
Друг нов за мен продукт, който е съвсем нов и по аптеките е серумът Eucerin® Hyaluron-Filler + Elasticity 3D. Това е първият серум, специално разработен за нуждите на зрялата кожа, който се бори с трите най-разпространени признака на стареене на кожата: възрастови пигментни петна, по-дълбоки бръчки, загуба на еластичност. Серумът е допълнение към нощната грижа и комбинира три активни съставки с доказано висока ефективност: Thiamidol срещу възрастови пигментни петна, два вида хиалуронова киселина за намаляване дълбочината на бръчките и антиоксидантът арктиин за подобряване еластичността на кожата. Има приятна лека текстура с бледожълт цвят. Не е така гъста и кремообразна, а по-скоро флуидна, въздушна и лека. Усвоява се бързо от кожата и я оставя сатенено мека и нежна. 
Още нещо в красива опаковка със златисти елементи е новата ми свещ на Yankee Candle All is Bright. Обожавам свещите им и тази е просто прекрасна. Има сладък, леко цитрусов аромат и мускусна основа. Харесва ми лекотата на аромата. Създава уют и перфектно допълва есенните вечери. Нежният аромат изпълва стаята и ме кара да се отпусна и релаксирам.

Целувки и до скоро!

0 коментара: