Revolution X Friends Rachel Shadow Palette

октомври 07, 2020 Maia Georgieva 0 Comments

Здравейте!
Има ли фенове на сериала Приятели? Тогава този пост е точно за Вас. Чисто новата колекция продукти Revolution x Friends, която е вдъхновена от сериала вече е тук! Нямах търпение да излезе и да разгледам нещата. Включва палитри сенки за очи, червила и гланцове, вдъхновени от героите на популярния сериал. Има три палитри, кръстени на Рейчъл⁣, Моника и Фийби. Днес ще ви разкажа за една от тях, а именно палитрата Revolution X Friends Rachel Shadow Palette. Красивата розова картонена опаковка е много сладка и кукленска. Включва девет чудесни цвята, като определено тази комбинация от цветове ми допадна най-много от трите варианта палитри. Имаме чудесни цветове, с които може да се постигне както дневен, така и по-силен вечерен грим. Откакто я имам я използвам всеки ден за ежедневието си, като просто подчертавам очите с по-светлите нюанси. Съдържа четири блестящи и пет матови цвята. Всеки си има много готино име. 
Shopping - бял матов цвят
On a break - блестящ цвят шампанско
Dinosaur - чудесен матов нюд цвят
90's - много нежен блестящ розов цвят
Barneys - още един чудесен цвят - матов кафяв
Tag - Много готин блестящ кафяв цвят
Chip - Блестящ златист цвят
Push over - доста ярък червен матов цвят
Crush - последният е тъмно кафяв матов цвят. 
Наистина има чудесни попадения сред цветовете. Обичам да ги нанасям с пръсти. Определено са много добре пигментирани. Поставени върху клепачите, цветовете са същите като в палитрата. Лесно се преливат и не се разпрашават при вземане. Издържат до края на деня без да се събират в сгъвката на клепача, а цветовете са все така наситени.
Цената на палитрата е 21.99 лв и можете да я откриете ето тук:
https://www.pinkpanda.bg/ukngc Освен това подготвихме и промо код - Friends, който носи безплатна доставка в Pink Panda до края на октомври.
Вие кой цвят харесахте най-много? Не се и съмнявам, че сте почитатели на сериала Приятели. Коя от трите актриси Ви харесва най-много? Рейчъл⁣, Моника или Фийби?
We will always be there for you!


Целувки и до скоро!

0 коментара: