New Face Masks and Creams from Premium Health Products

октомври 15, 2020 Maia Georgieva 0 Comments


Маски, маски, маски... когато ми доскучае или пък просто реша, че трябва да се разхубавявам, винаги си правя маска. Всеки път обаче ми е трудно да избера коя точно да нанеса. Сега тук имам четири нови чудесни предложения. Това са маските на Premium Health Products, които предлагат отскоро - златна, черна, бяла пилинг маски, както и една със зелена глина. Страшно много обичам пилинг маски и любимата ми част е да ги отлепям. Изобщо, ако обичате да си правите маски - гарантирам, че ще Ви допаднат.

Gold peel off mask
Златната маска Пантенол Екстра предотвратява преждевременното стареене на кожата. Високо концентрираната й формула видимо редуцира бръчките и подмладява кожата. Комбинация от екстракт от амарант, екстракт от маслини, пантенол, алантойн и алое вера осигурява дълбока хидратация и перфектна грижа за зряла кожа. Прониква в дълбоките слоеве на кожата и спомага за задържане на повече вода, което съответно повишава хидратацията на кожата. Също предпазва кожата от негативните фактури, които й оказва околната среда, като я запазва чиста, свежа и еластична. Признавам си, че точна тази маска използвах първа. Толкова много се накефих на текстурата й - гъста, гелообразна, със златист цвят и приятен аромат. Нанасянето й с четка е много по-лесно, отколкото с пръсти. Поставям хубав слой и изчаквам да изсъхне хубаво. Маската е плътна и с наситен златист цвят. Наистина е много яко да се видите с нея. След като е напълно изсъхнала се отлепя много лесно - просто с няколко движения.

Green Clay Facial Mask
Маска за лице за дълбоко почистване със зелена глина. Почиства дълбоко, премахва замърсяванията и излишния себум. Съдържа пантенол, който дълбоко овлажнява и слънчогледово масло, което придава сияние и подмладява кожата. След употреба оставя кожата чиста, гладка и сияйна. Подходящ за мазна, комбинирана и склонна към акне кожа. Нанасям плътен слой от кремообразната гъста зелена текстура с четка и изчаквам докато изсъхне напълно. След това изплаквам с вода. Определено дава свежест и е чудесна за комбинирана и мазна кожа. 

Black Peel off Mask
Οтлепяща се маска за лице с активен въглен, специално разработена, за да прониква в по-дълбоките слоеве на кожата, да намалява и предотвратява образуването на черни точки, както и да ограничава замърсяването и омазняването на Т-зоната на лицето. Активният въглен е мощно средство за дълбоко почистване на кожата на лицето. Чрез активните си свойства прониква дълбоко в порите на кожата, почиствайки ги от замърсявания. Ефективно се бори с премахването на черните точки и балансирането на подкожните жлези. Екстрактът от зелен чай, който съдържа, свива порите и подобрява дренажните функции, възпрепятствайки образуването на нови черни точки. Пантенолът тонизира, подмладява, хидратира, регенерира и οмекотява кожата на лицето, а медът я прави гладка, намалявайки нейните несъвършенства и придавайки усещане за свежест. Още една супер любима маска. Консистенцията й е гелообразна, супер гъста, с наситено черен цвят. Обичам да нанасям плътен слой от нея и изчаквам около 20 минутки, след това я отлепям. Признавам си, че отлепянето на пилинг маските ми е любимо!

White Pearl Peel Off Mask
Преминаваме към последната маска, която също е мнооого готина, а именно - бялата маска с екстракт от перли и морска сол. Осигурява изключително нежна ексфолираща грижа за лицето като спомага кожата да стане гладка и мека. Обогатена с пантенол, алантойн и алое вера хидратира и предпазва, има освежаващи, антисептични и стимулиращи свойства, премахва токсините и пречиства горния слой на кожата. Пречиства и успокоява епидермиса и лицето ви е тонизирано, сияйно и гладко. Тази маска има невероятно готина текстура - тя е гелообразна, прозрачна и с толкова много блестящи сребърни частици. Нанася се лесно по лицето и изчаквам да изсъхне напълно. След това отлепям и готово - лицето се чувства чудесно - свежо и гладко. Кожата е мекичка и тук-там виждам да блещукат сребристи частици. 


Intensive Hand Cream & Mask
Интензивният крем за ръце и маска предлага дълбока хидратация и антиоксидантна защита за ръцете и ноктите. Oбогатен с урея и алантойн успокоява и витализира кожата с оптимално количество от необходимите й микронутриенти. Специално създаден за ежедневна употреба като хидратиращ крем за ръце или за приложение като маска за интензивна грижа. Подхранва сухата и раздразнена кожа, омекотява кожичките подхранва ноктите. Определено ще е чудесен за предстоящите по-студените зимни месеци, в които кожата на ръцете ми има нужда от ежедневна хидратация. Може да се нанаесе малко количество като крем за ръце, а ако имаме нужда от повече хидратация - тогава използваме продукта като маска. Просто нанасяме богат слой върху ръцете и ноктите 1-2 пъти седмично. Изчакваме така 15 минути, изчистваме излишъка и внимателно масажираме, докато се абсорбира напълно.


Feet Cream
Тук имаме и крем за крака. Oбогатен е с урея и пантенол. Тъкмо имах нужда от нов крем за крака и този дойде точно навреме. Има гъста бяла кремообразна текстура с нежен аромат. Попива напълно и оставя стъпалата ми перфектно гладки и меки.


Aloe Vera Gel
И последният нов продукт, който ще Ви покажа е този хидратиращ гел за лице и тяло с алое вера. Той е идеален за ежедневно хидратиране и успокоение на раздразнената кожа. Има дълбоко овлажняващо действие, запазва влагата за максимално дълъг период от време и я поддържа гладка и свежа. Гелообразната текстура съз зелен оттенък има характерния за продуктите на Panthenol extra готин аромат. Попива хубаво и оставя кожата чудесно хидратирана и свежа.

Ще ги откриете ето тук.

Целувки и до скоро!

0 коментара: