Why are SPLAT products so special?

октомври 08, 2020 Maia Georgieva 0 Comments

Да, есента е тук! Какво като лятото свърши, ние отново сме готови за усмивки и весело настроение. През последния месец за усмивката ми се грижат продуктите на руския бранд Splat. Те предлагат биоактивни продукти за устна хигиена с до 92% натурални съставки. Подходящи са за цялото семейство. Съдържат уникални и вълнуващи естествени иновативни съставки като есенциални масла и екстракти от лечебни растения. Всеки продукт е фокусиран върху решаване на различни проблеми със зъбите. Още нещо много готино е, че се грижат за околната среда. На опаковките на пастите за зъби има надпис "Спрете водата, докато ме използвате" ("Stop the water while using me") и с това предизвикват хората да спрат водата, докато си мият зъбите. Пише още, че ако спрете водата, докато си миете зъбите, ще изразходвате 1 литър, вместо 6 литра вода. Знаехте ли това? Имат доста голям избор от продукти. Избрах да опитам избелващата паста за чувствителни зъби Splat Profеssional Sensitive White, както и натуралната вода за уста Splat Sensitive. 
Пастата за зъби Splat Profеssional Sensitive White Toothpaste спомага за намаляване на чувствителността и същевременно нежно избелва. Иновативната BIO Sp.White System® технология с хидроксиапатит спомага за укрепването и полирането на зъбите, а добавените калций, магнезий и цинк са важни градивни елементи на емайла. Серията Professional е насочена към ефективна професионална грижа за устната кухина в домашни условия. Пастата за зъби е с 97% натурални био съставки. Съдържа етерични масла от грейпфрут и мента, които освежават дъха. Пише, че не съдържа SLES, флуор, хлорхексидин, PEG, алкохол, захарин, химически оцветители, аромати и минерално масла. Текстурата й е бяла и гъста. Супер много ми допада нейният ментов и същевременно леко плодов вкус. Изключително мека, нежна и деликатна. Наистина всеки се нуждае от нещо подобно - намаляване чувствителността и нежно избелване. Определено опново ще си я взема след като приключа с тази опаковка. Превърна се в една от любимите ми пасти.
Натуралната вода за уста Splat Sensitive също спомага за намаляване на чувствителността на зъбите. Също така се грижи за емайла. Съдържа повече от седем активни съставки сред които екстракт от червени водорасли и етерични масла от розмарин, анасон, карамфил и лимон за укрепване на венците. Както и още калиеви йони и екстракт от саликорния за намаляване чувствителността на зъбите. Иновативната система BIO Sp.White нежно избелва емайла. Не съдържа алкохол. Използвам я всеки ден след измиване на зъбите сутрин. Действа ми изключително освежаващо. Осватя невероятно свеж и готин дъх. Също така венците ми се чувстват чудесно и определено ги стегна. Отделно мога да кажа, че намали чувствителността на зъбите ми и не реагират така остро при горещи и студени храни и наитки. Искам я и в голям размер, тъй като тази е вече почти на дъното. 
Определено чудесни продукти и искам да пробвам още неща на Splat. Вие какво тяхно сте пробвали?
Ще откриете продуктите в МЕТРО, Кауфланд, Лили Дрогерие, ДМ, както и локалните супермаркети Фантастико, аптеки Ремедиум, Be Fit, супермаркети Лекси, ELITIS.
Най-голямо е представянето в eMAG!

Целувки и до скоро!

0 коментара: