Essence New Products

октомври 11, 2020 Maia Georgieva 0 Comments


Нямам търпение да Ви покажа няколко нови неща от Essence. Когато изкарат нова колекция, просто ме сърбят ръчичките да опитам всичко. 
Моливът и червилото са чудесен тандем! И двете са в цвят 03.Unforgettable. Прекрасен тъмно розов цвят, който мисля, че ще се хареса на повечето от Вас. Аз се влюбих в него и го нанасям постоянно. Червилото е от тяхната дълготрайна серия, която включва няколко прекрасни цвята. Консистенцията му е лека, кремообразна и се усеща изключително приятно върху устните. Цветът е наситен и плътен. Можете да разгледате и останалите цветове ето тук. Водоустойчивият молив за устни STAY 8h чудесно се съчетава и допълва червилото. Автоматичен е и се работи много лесно с него. Повече за него тук.
За ноктите пък имам две нови попълнения. Лакът за нокти е от добре познатата ни серия shine last & go. Има нов нюанс - 66 Rock your body - много свеж и готин наситен розов цвят. Вижте и останалите цветове ето тук
Разбира се, за още блясък и по-голяма дълготрайност, отгоре нанасям пласт от новия топ лак extreme GEL. Той е с подобрена формула, която оставя спиращ дъха финиш като гел върху ноктите - и всичко това без нужда от LED или UV лампа. Гарантира забележимо по-голяма трайност на цветния лак за нокти. Разгледайте го тук.
Спреят за лице 3в1 е от най-новата серия на Essence HELLO, GOOD STUFF!, която предлага по нещо за всеки любител на красотата, който обича по-семплото, естествено и ефективно. Включва супер свежи продукти като тониран крем за лице с кактус, база за лице с коноп, серум за лице с ананас. Съдържат най-малко 90% натурални съставки, които глезят кожата и й придават красив естествен вид. Продуктите в гамата са веган и не съдържат микропластмаса, парабени, PEGs и минерално масло. Защото това, което е добро за природата, е добро и за вас - и за вашата кожа! Спреят има за цял да хидратира, освежи и фиксира грима. Съдържа 90% натурални съставки, сред които натурален екстракт от диня и е без силикони. Постоянно се пръскам с него. Ароматът на диня е много лек, свеж и приятен. Ще го откриете ето тук
Вие видяхте ли новостите и кое ще грабнете?

Целувки и до скоро!

0 коментара: