With Avène Body Under The Shower

юли 07, 2020 Maia Georgieva 0 Comments



Мдаа, по коментарите ви под последните ми снимки, разбрах, че сте забелязали, че вече имам хубав тен. Да, наистина вече се радвам на тен, но миналата седмица така жестоко изгорях, че още си ближа раните след изгарянето. Беля се доста и все още кожата ми е чувствителна. Толкова опъната, суха и чак беше болезнено да я докосвам. Едвам нанасях душ гел в банята. Тъй като душ геловете, които имах в банята доста щипеха на раздразнената ми кожа, реших, че трябва да си взема нещо ново, което да е подходящо за чувствителна кожа. Бързо се спрях на душ гела на Avène, както и пилинга за тяло от същата серия Body. И двете неща изглеждат уау и определено ти се иска да ги пробваш веднага щом видиш готините им опаковки. Направени са супер примамливо, нали? Този нежен коралов цвят на опаковките им винаги ме е привличал. 



Душ гелът има прозрачна, гъста гелообразна текстура без аромат. Разпенва се чудесно и изключително деликатно измива кожата. Благодарение на него, успях да измия спокойно изгорялата си кожа, без да ми щипе и без да усетя болка. Мек, нежен и много приятен. Много съм щастлива с избора си и определено не сгреших, че го взех в по-голямата опаковка от 500 мл. Също така тя е с удобна помпичка и е много практична за под душа, като не се разхищава продукт, а позволява вземането на точното количество. Останах супер доволна от този душ гел.
Мислех, че пилингът няма да се отрази добре на кожата ми, но напротив. Той също е нежен и щадящ кожата. Дори ми помогна да премахна по-лесно мъртвата кожа. Той е в мека тубичка. Консистенцията му е също гелообразна и прозрачна, като има много малки бели и оранжеви частички, които почистват отлично. Кожата остава перфектно гладка. 
И двата продукта са чудесни и ефектът от тях е прекрасно почистена, мека и хидратирана кожа. Очаквам с нетърпение наближаващия черен петък, когато се очакват големи намаления, за да грабна още нещо на Avène.

Вие пробвали ли сте ги и какво мислите за тях? А планували ли сте да се възползвате от намаленията по време на black friday?

Целувки и до скоро!

0 коментара: