Eugene Perma Professionеl Nature Sun Слънцезащитен шампоан и крем

юли 30, 2020 Maia Georgieva 0 Comments

Привет!
Продукти с френски послевкус! За лятото сме запазили най-горещите морски емоции, най-романтичните вечери, най-широките усмивки и най-добрите продукти за защитена, здрава, хидратирана и блестяща коса. Щастлива съм, че този месец косата ми се наслаждава на два чудесни продукта на френския бранд Eugene Perma Professionеl. Това са слънцезащитен шампоан и крем за коса от слънчевата колекция Nature Sun, която е специално предназначена да се грижи за коса, изложена на слънце. Красивите опаковки радват окото, а невероятният тропически плажен аромат ме отвежда на някой горещ остров. Просто превъзходни! Най-готиното, е че съставът им, като на всички продукти на Eugene Perma, е натурален и 97% от съставките са с естествен произход. Ключова съставка е екстракт от органично полинезийско цвете Тиаре (гардения), добре известно със своите хидратиращи и подхранващи свойства. Продуктите от серията са с веган състав и не съдържат силикони. Притежават Cosmos Natural и Vegan сертификати. 

Eugene Perma Professionеl Nature Sun Слънцезащитен шампоан 

Шампоанът е феноменален! Изобщо е прекрасен избор за лятото и горещите дни, в които излагаме косата си на слънце и я мокрим със солена вода. Определено всяко лято косата ми става по-суха и има нужда от подхранване. Така и това, заблязах, че косата ми стана по-светла и крайчетата й са по-сухи, въпреки че преди месец я скъсих. Имах нужда точно от нещо такова. Шампоанът е чудесна грижа за всяка коса. Съставен от 97% съставки от естествен произход. Използвам го всеки път след като съм била на плаж, за да почисти остатъците от солената морска вода. Освен това овлажнява, подхранва и успокоява кожата и скалпа. Опаковката е рециклируема и е съставена от 50% рециклирани материали. Изключително красива, лятна и носеща настроение. Количеството е цели 300 мл., които ще стигнат до края на лятото. Консистенцията му е бяла, гелообразна, с невероятен аромат. Наистина този аромат го усещам за първи път и веднага ме грабна. Разнася се из цялата баня и е пленителен. Веднага ми се приисква да съм на някое екзотично място и да се изкъпя с него. Ухае на лято, на слънце, на море, на екзотика и любов.

Eugene Perma Professionеl Nature Sun Слънцезащитен крем

Слънцезащитният крем е другият чудесен продукт, без който не мога в последно време. Той улеснява разресването, възстановява и подхранва косата. Опаковката е същата като на шампоана, но по-малка. Тук имаме 100 мл. Отново е рециклируема, съставена от 50% рециклирани материали. Харесва ми това, че е компактна и мога да я нося с мен по време на пътувания. Кремът има бяла гъста консистенция със същия вълнуващ аромат. Обичам да го усещам, след като съм го нанесла върху косата си. Поставам малко количество върху ръцете си и разнасям по влажни дължини и краища. Косата мигновено става нежна, мека и блестяща. Още докато разпределям крема по косата си, започвам да я усещам по-гладка и нежна. Вълшебен продукт! Мигновено дава плътност и жизненост на косата. Лек, комфортен, без да утежнява или оставя филм. Абсорбира се напълно. Определено пробвайте този крем, защото е великолепен. 

Време е и Вие да се сдобиете с красива коса без усилие. Двата слънчеви продукта ви очакват на https://www.fram.bg/. При покупка на двата продукта има подарък - тази красивa синя плажна кърпа.


Целувки и до скоро!

0 коментара: