Wet n Wild Summer Beauty Products

юли 23, 2020 Maia Georgieva 0 Comments

Привет!
 Новият пост в блога е за любимите ми продукти на Wet n Wild, с които се гримирам в последно време. Обичам марката, създаваща шик, модерен и достъпен грим! 
  Ако си търсите хубав тъмен фон дьо тен, веднага ви препоръчам фон дьо тена Photo Focus MATTE в цвят Desert beige. Идеално пасва на тенът ми в момента и е с жълт подтон. Друго, което ми харесва е, че се прелива лесно, не стои като маска, не омазнява кожата и не се впива във фините линии. Изкравам с него по цял ден и мога да твърдя, че кожата ми изглежда прекрасно до края на деня и изобщо не лъсва. Това го прави идеален и за горещите дни. Изобщо превъзходен фон дьо тен, който обезателно пробвайте.
  Изключително много ме привлече красиво изглеждащия им бронзант Wet n Wild Color Icon Bronzer. Прозрачната пластмасова опаковка със златисти елементи е толкова готина. През нея можете да видите готиното палмово листо, както и цвета, за да изберете най-подходязащия за вас. Предлагат се няколко и аз доста се поколебах кой да грабна. Все пак се спрях на Sunset Striptease. Това е красив топъл светло към средно тъмен кафяв цвят с лек перлен отблясък. Според мен би паснал и на светла и на малко по-тъмна кожа. Консистенцията е суха, прахообразна и не се разпрашава при вземане. Изключително нежна и кадифена е на допир. Не се усеща никакъв аромат. Има доста добра пигнемтация. Нанасям с четката на Wet n Wild за бронзант и руж, която е изключително мека и удобна за работа. Крайният резултат е супер - лесно и равномерно нанесен красив и естествено изглеждащ цвят.
В ежедневието си по принцип залагам на по-неутрални цветове сенки за очи. Предпочитам матовите, но понякога използвам и перлени. Една чудесна палитра именно с неутрални цветове, подходящи за носене всеки ден е тази на Wet n Wild Color Icon Eyeshadow Quad в цвят Walking on Eggshells. Съдържа четири цвята, които си пасват чудесно. Един е матов, а дргуите три са перлени и с много лек отблясък. Консистенциите им са мека и гладки и се преливат с лекота.
  Wet n Wild имат нови червила Mega Last Matte Mat Lip Colour и нямаше как да не грабна едно. Веднага харесах това в цвят Into The Flesh. Просто е любов от пръв поглед и определено е великолепен нюд към розов цвят. Пасва ми тотално яко и всеки ден съм с него. Ако сте почитатели на нюд цветовете, със сигурност ще ви хареса. Текстурата му е мека и кремообразна, топяща се върху устните. Има отлична пигментация и дори един пласт е достатъчен. Върху устните стои матово, много красиво. Усеща се супер меко и приятно върху устните без да ги изсушава. Много, много харесвам това червило, бих си го взела отново след като изхабя това.
Пробвали ли сте нещата на Wet n Wild? А кой техен продукт си взехте последно?
Целувки и до скоро!

0 коментара: