Belita Exotic Cocktail

юли 22, 2020 Maia Georgieva 0 Comments


 
Сочни плодови аромати под душа? Да, моля! Колекцията душ гелове на Belita Exotic Cocktail те кара да се потопиш в свежест от плодови аромати, които незабавно подобряват настроението и веднага ти се приисква да ги вкусиш. Толкова наситени и свежи, сякаш са плодов коктейл за пиене. Миришат тоооолкова хубаво! Имам ги от около пролетта, но си ги бях оставила за лятото, защото знаех, че именно сега ще им се накефя максимално. Влизам в банята и се потапям в невероятните плодови ухания. Моментално оправят настроението и ти става супер весело. Душ геловете съчетават невероятни сочни аромати и прекрасна консистенция, правеща пухкава ароматна пяна за чудесно почистена и мека кожа. Атрактивният дизайн на опаковките отлично пасва на идеята за създаване на плодови коктейли. Четири душ гела и съответно четири напитки: бананов млечен шейк, коктейл от апетитно манго, сладко грозде и сочен цитрусов пунш - банята веднага се изпълва с зашеметяващо ухание.

Душ гел от цитрусов пунш с портокал, лимонови сокове и мента

О, да! Цитрусово вълшебство, което изпълва цялата баня и устата ти се напълва със слюнка, защото ти се иска веднага да го вкусиш. Свежест, свежест, мноого свежест! Отваряш го, изсипваш от нежната кремообразна консистенция и моментално те залива ободряващото цитрусово ухание. Несъмнено трябва да се запознаете с цитрусовия пунш, изпълнен с коктейл от супер свежи сочни плодове. Ярък и динамичен, създаден да дава радост, енергия и вдъхновение, помагайки на всеки да се събуди дори и в най-мрачната сутрин и да се отпусне след натоварен ден на работа.

Душ гел Манго Ласи със сок от манго, кардамон и кисело мляко

Вторият душ гел, който не спирам да използвам е този с манго. Веднага ми се превърна в любимец. Истинско, сочно манго без никакви изкуствени нотки в аромата. В съчетание със свежо кисело мляко и с лек аромат на кардамон. Блаженство! Омагьосващ супер плодов коктейл. Има нежна прозрачна консистенция, която измива прекрасно кожата, като я обвива с топъл, чувствен аромат.

Душ гел от гроздов Fitz с гроздов сок, джинджифил и гренадин


Следващият супер сочен коктейл пленява с най-свежия сок от зряло грозде, тръпчив пикантен и сладък джинджифил и гъст витамин гренадин. От бутилката искри супер сочния аромат на грозде, а консистенцията прави пухкава вкусна ароматна пяна. Изключително нежен и внимателно почистващ, каквито всъщност са и останалите душ гелове. Оставя кожата подхранена и овлажнена, като запазва естествено нивото на влага, придавайки й безкрайна нежност, гладкост и коприненост.

Душ гел бананов шейк с банан, авокадо и бадемово мляко


Ако и вие обичате банани толкова, колкото аз, то незабавно си вземете този душ гел! Бананово изкушение, което тотално ще ви заплени още първия път щом го докоснете. Неустоим бананов млечен шейк, в който освен вкусен банан, ще откриете още зряло авокадо и сладко бадемово мляко. Звучи невероятно, нали? Приказен е! Толкова вкусно ухае, че веднага ти се иска да го опиташ. Меката пяна, която прави, почиства кожата деликатно и същевременно дълбоко подхранва и дава кадифена мекота.

Кой ще изберете? За мен и четирите са великолепни и много се радвам, че се наслаждавам на всеки един от тях. Излишно е да казвам, че опаковките от по 500 мл са доооста голямо количество и ще им се кефя до края на лятото. Усмихват ме, развеселяват ме и денят ми става по-радостен, когато ги използвам. Потопете се в сочността на плодовите коктейли и не забравяйте - не са за похапване! 


Можете да ги разгледате и поръчате от сайта им - https://belita.bg/. Предлагаме Ви и промокод: 9TUTB3X4 за 15% отстъпка за целия магазин.Целувки и до скоро!

0 коментара: