Lavera Happy Freshness Body Wash & Deo Roll-On

юли 24, 2020 Maia Georgieva 0 Comments

Хей, привет!
Как обичаш да започваш деня си? Със силно кафе или с ободряващ душ? Новите продукти на Lavera са чудесен старт за деня. Мега, мега освежаващи са! Самите опаковки носят едно такова усещане за свежест и бодрост. Lavera сякаш са събрали цялото лято в тях. Прекрасно начало на всеки горещ ден! Благодарение на душ-гела събуждането сутрин наистина е по-лесно, а с рол-она съм защитена през целия ден и дълго усещам нежния му аромат. 

Lavera Happy Freshness Body Wash

Душ-гелът съдържа био лайм. Богатата веган-формула притежава ценни подхранващи съставки и нежни повърхностно активни вещества от природата, като почиства кожата в дълбочина без да я изсушава. Има pH неутрално. Определено ароматът му на цитрус събужда сетивата и е чудесен енергизиращ старт за деня. Прави изключително мека и ароматна пяна, като уханието се носи из цялата баня. Кожата се усеща идеално мека и подхранена. 

Lavera Bio Lime & Verbena Deo Roll-On

Другият супер свеж продукт, който имам тук е рол-он със зелен чай и био екстракти от лимон и върбинка. Той е веган, не съдържа алуминиеви соли и алкохол. Също като душ гела има чудесен освежаващ аромат, който събужда сетивата. Ухае на природа, на живот. Супер натурално и истински. Дава ми комфорт и защита през целия ден, като усещам чудесния аромат дълго след нанасяне. 

Целувки и до скоро!

0 коментара: