Luxury Swimwear BILEYA COUTURE

юли 13, 2020 Maia Georgieva 0 Comments


Бански - бижу! Влюбена съм в новия ми дизайнерски бански на BILEYA COUTURE. Моделът ALAIA snake print BE Elegance се оказа истинско очарование. Никога не съм предполагала, че ще попадна на толкова уникален дизайн, който събира всички погледи на плажа. Змийският принт е супер тренди това лято и определено привлича всички погледи и на плажа. Кристалите Swarovski са чудесен детайл, като нежно блещукат изпод жаркото слънце. Може би знаете, че змията е един от най-старите митологични символи. Олицетворение е на първичния инстинкт и на силата на природата. Представлява изкушението, но и силата и познанието. 
Сега летните приключения са още по-горещи с новите бански на BILEYA COUTURE. Колекцията включва изключително красиви модели бански в различни принтове, изработени от италиански платове. Мотото на бранда е "Красотата няма цена, но има име и Вие го заслужавате!"

Разгледайте всички прекрасни модели на https://www.instagram.com/bileyanabarzakova/
Сега заедно с бранда имаме изненада за вас. Ще подарим на три от вас Ваучер с отстъпка от -50% за модел по избор. Включете се в играта ни тук и тук.

Целувки и до скоро!

0 коментара: