Shoe trend for summer 2019

юни 09, 2019 Maia Georgieva 0 Comments


Бъдете неотразими това лято! Разбира се, всеки иска точно това - хубав тен, прекрасен тоалет, който да го подчертава и красиви обувки, с които да завърши перфектната си визия.  Това лято отново тенденциите при обувките са ясни - цветни, блестящи, секси. Изобщо не се замисляйте какво да си вземете. На първо място те трябва да са удобни, да изглеждате добре на тях и след това - да бъдат и красиви. Най-модерните обувки за този сезон ще са тези с камъни, с животински принт, прозрачните модели от pvc, в ярки и наситени цветове като жълто, оранжево, розово, червено, както и тези в златисто и сребристо. Днес ви предлагам да се поразходим из сайта ree.bg, за да разгледаме заедно какви дамски обувки имат и кои точно привлякоха вниманието ми.

Сандали: Ree///Ree///Ree///Ree
Започвам с едни ежедневни сандали, които се предлагат в сребристо и златисто. С ниска подметка, подходящи за ежедневието. Лятото винаги съм харесвала такива така да кажем блестящи сандали и всяко лято имам поне по едни сребристи или слатисти сандали/чехли.
Изглежда и това лято така актуални ще са сандалите със змийска кожа. Тези са с ултра висок ток. Ще изглеждат прекрасно както с дънки, така и с изчистена рокля по тялото. Издължават крака и стоят перфектно.
Как да пропуснем камъните? Подбрах и едни ежедневни обувки с блестящи камъни. Дали и на живо ще са толкова красиви тези кристали? Вие носите ли такива сандали между пръста и удобни ли са ви?
А топ тенденцията за лятото са прозрачните сандали от pvc. Те ще са изключително модерни и това лято. Навсякъде по сайтовете и магазините са. Прозрачни каишки и прозрачен ток - за модерна визия и уау допълнение към вашия тоалет. Миналата година си взех един чифт, който беше трепач и с удоволствие ще го нося и тази година. Не ги подминавайте, защото гарантирам, че чифт такива обувки са перфектно допълнение към визията ви.
Вие кой чифт от показаните дамски обувки бихте грабнали без да се замислите?

Целувки и до скоро!

0 коментара: