Lovely dresses

юни 09, 2019 Maia Georgieva 0 Comments


Ето ви три причини да си купите нова рокля. Първо - ще се почувствате мноого по-добре и настроението определено ще се подобри. Второ - няма да можете да казвате "нямам какво да облека". Трето - избирайки рокля в по-различен цвят или силует ще се видите в нова стетлина. Всичко това казва само едно - купете си нова рокля това лято. Е, аз вече го направих и взех дори не една, но пък сега има толкова голямо разнообразие, че не мога да се спра. Ето още четири, които са ми на сърце. Те са от ree.bg.
Рокля: Ree/// Рокля: Ree/// Рокля: Ree/// Рокля: Ree
Мисля си, че преди време имах същата парти рокля от шифон с открити рамене в черно, но сега дори и не се сещам къде е. Предполагам някъде в дълбините на гардероба, щом не съм я мярка скоро. Трябва да я потърся. Лека, ефирна, елегантна и стоеше много красиво.
Предложение номер две - елегантна ежедневна суинг рокля с принт пеперуди и а-линия. Обожавам жълтите рокли! Не знам каква е тази мания, но видя ли някой да носи жълта рокля ми се изпълва сърцето. От миналото лято съм на тази вълна. Харесвам и пеперуди - тук имаме и двете заедно - жълта рокля на пеперуди! Ах, колко романтично! А ако вие не харесвате жълтото, то същата рокля можете да я намерите и в синьо и червено.
Ето една съвсем изчистена лека рокля, която си представям да нося именно в много горещите дни това лято. Раирана къса рокля с къс ръкав. Коя бихте избрали - тази на райе или сивата? За мен с райетата, моля!
И как да подминем плисираните дълги рокли, които това лято са задължителни. Усещам, че ще ги виждаме доста често. Тази е в красив телесен цвят, от шифон с ластична талия и е наистина прекрасна!
Това беше моята селекция от летни рокли

Целувки и до скоро!

0 коментара: