Love Beauty and Planet

юни 07, 2019 Maia Georgieva 0 Comments


Love Beauty and Planet са продукти, които не могат да останат незабелязани. Изпъкват с техните изключително красиви опаковки. Освен това се обръщат към природата. Te ни помагат да бъдем красиви, като даряват и планетата с малко любов. Ето защо е такова името на бранда. Love Beauty and Planet вярват, че „малките жестове на любов“ могат да направят нас и планетата малко по-красиви, всеки ден. Всички продукти съдържат естествено извлечени съставки и съставки от устойчиви източници, като например масло от мурумуру, органично кокосово масло и натурално масло от ший. Комбинират характерни аромати като българска роза с експертна технология, за да ни помогнат да изглеждаме и да се чувстваме още по-красиви. Всеки аромат е обогатен с естествено и етично добито масло или екстракт. За да закупуват етично добити съставки, те работят с партньор за пафюми, който се ангажира с програми за подобряване на екосистемите и поминъка на фермерите и общностите, които ги отглеждат. Подходящи са за вегани и са независимо сертифицирани от Европейския вегетариански съюз, инициатор на печата за качество на веганските и вегетарианските продукти V-Label. В състава няма да намерите парабени, силикони, оцветители и сулфати. 

Използват 100% рециклирани и рециклируеми опаковки. Всички бутилки и буркани се произвеждат от 100% рециклирана пластмаса. Капачките и помпите все още не са постигнали тази цел, но работят по въпроса. Знаете ли, че стандартните етикети на бутилките ограничават възможностите за рециклиране. Това е така, защото някои етикети не могат да се премахнат по време на рециклирането, което може да замърси потока от отпадъци и да предотврати повторната употреба. Love Beauty and Planet използват специално лепило и така гарантират, че етикетите се отделят без следи върху бутилката по време на рециклирането, така бутилките получават втори живот. 
Аз изпробвах три продукта от серията с масла с мурумуру и българска роза. Те дават жизненост на боядисаните коси, хидратация на сухата кожа. Серията включва шампоан, балсам, маска, душ-гел и лосион за тяло. Насладих се на шампоана, балсама и душ гела.
 Шампоанът и балсамът Love Beauty and Planet Blooming colour хидратират, за да защитят и възстановят боядисаната коса, като я оставят да трепти с красив, пищен блясък. Формулата е без силикони, парабени и оцветители. Обещават да придадат на косата жизнения блясък, който ще обикнем. Шампоанът е с прозрачна гъста консистенция, с мнооого свеж аромат. Мислех, че ще ухаят на типичния аромат на роза, но всъщност намирам аромата за малко по-различен. Изключително свеж, цветен. Много, много ми допадна! Балсамът е с гъста бяла консистенция. Измиват косата прекрасно и я оставят свежа, блестяща и гладка. Ароматът се запазва върху косата и го усещам дори докато я подсушавам.
Душ гелът Love Beauty and Planet Bountiful moisture с роза и мурумуру е обогатен с популярното в цял свят българско розово масло. Не съдържа сулфати. За него пише, че запазва влагата и превъзходно подхранва и хидратира кожата, като я прави мека и гладка. Напълно съм съгласна с това. Консистенцията му е бяла и доста гъста за душ гел и съвсем малко количество е достатъчно. Прави изключително мека и пухкава пяна. Бих казала, че е един божествен душ гел и определено го препоръчвам, ако искате да пробвате нещо ново. Прекрасно почиства кожата, без да я изсушава. Действа ми ободряващо, защото ароматът е превъзходен. На излизане от банята самата аз се усещам как нося целия аромат от продуктите след себе си. Кожата ми е копринено мека, дори и без да нанеса след това лосион за тяло, а ароматът се усеща доста дълго по кожата ми.
Продукти, които наистина си заслужава да се опитат! С удоволствие бих пробвала и другите серии на марката. 
Love Beauty and Planet  - близо до природата и с грижа за нея.
Всички продукти на Love Beauty and Planet можете да намерите в магазини dm.

Целувки и до скоро!

0 коментара: