Flormar Beauty News

юни 13, 2019 Maia Georgieva 0 Comments


Хей, здравейте!
Видяхте ли новата колекция на Flormar?
Скоро не си бях взимала нещо на марката, но те ме зарадваха с цяла кутия новости. Веднага започнах да ги използвам и дори забравих да им направя снимки, докато са още нови. Ето, че най-после ги снимах и ви ги показвам. Новостите сред марката са доста. Колекцията включва много нови червила, хайлайтъри, стик контури, очни линии, спирали, лакове.
Пробвах две от течните лак червила Lacquer Lip Tube и едно от матовите течни червила Creamy Matte Lip Tube. Te са в много сладурски тубички и цветовете им отговарят на цветовете на червилата. Нанасят се прекрасно лесно с мекия и удобен апликатор. Веднага харесах нюансите, а щом ги пробвах се влюбих и във формулите им. Толкова меки и гладки кремообразни текстури, с лек сладникав аромат. Изключително добре пигментирана формула и едно нанасяне е достатъчно за постигане на прекрасен интензивен и наситен цвят. И трите, които са ми изпратили  са уникални и стоят прекрасно върху устните. Матовите имат девет различни цвята и блестящите също са толкова. Двете течни червила с блясък са номер 02 Peach Punch и номер 03 Blushy. Едното е чудесно нюд червило, което слагам и нося по всяко време. Другото също е в прекрасен цвят - сладък бонбонено розов. Матовото червило е 04 Hot Peach - красив кафяв цвят, подходящ за всекидневието. След кратко изчакване попива напълно върху устните. Изключително, изключително много харесах течните червила и определено ще си ги взема отново дори още преди да съм изхабила тези. Наситени цветове, прекрасни леки формули. Стоят красиво, не се размазват, не лепнат и ги чувствм много комфортно върху устните си през целия ден. Определено си заслужава да ги разгледате и навярно ще харесате не само един цвят.
Преминавам към двата контуриращи продукта Flormar Stick Contour и хайлайтъра Flormar Stick Highlighter. Те са под формата на стикове. Матовите черни опаковки всъщност са симпатични и доста удобни. Като количество мисля, че също си заслужават. Всеки стик е по 10 гр. Имат мека и гладка кремообразна текстура, направо топяща се под кожата. Нанасям ги директно върху лицето, а след това лекичко разнасям и преливам с бюти блендера или просто с пръсти. Получава се естествен завършек. Въпреки че предпочитам една идея повече прахообразните такива продукти, свикнах и с тези. Цветовете са хубави и се работи лесно с тях. Стиковете за контуриране се предлагат в четири цвята и можете да изберете подходящия за вашия тон кожа. Моите са 01 Light и 02 Medium. Хайлайтърът го има в три цвята. Моят е 03 Deep Glow и доста ми харесва нежния златист блясък, който оставя. Мисля, че за лятото ще ми е любим.
Спиралата Flormar Triple Action има 3 функции в иновативната си ротационна четка. Създава извити, удължени или обемни, отлично разделени мигли. Специалната й формула с арганово и маслиново масло изглажда, подхранва и укрепва миглите. Краят на дръжката се върти и с всяко завъртане четката променя своята форма. За удължени мигли се използва четката в права форма. За извит ефект, бутонът на дръжката се завърта веднъж. А за обемни мигли бутонът се завърта два пъти. Готино е, че с една спирала можеш да имаш три различни четки и три начина на работа, които успяват да постигнат различен резултат върху миглите. Това е един нов продукт за мен, който ми беше изключително забавно да опитам. Готина спирала и винаги ми е приятно да си поиграя с нея. Мисля, че се предлага само в черен цвят. А блестящата златиста опаковка определено крещи: "вземи ме".
Споделете ми, ако и вие сте опитали нещо ново от Flormar и какво мислите.
Целувки и до скоро!

0 коментара: