Brave New Hair - Candy Hair Set

юни 04, 2019 Maia Georgieva 0 Comments



Здравейте!
Четох една статия, в която пишеше, че дългите коси това лято ще са актуални. Моята обаче беше станала толкова дълга, че вече нямах търпение да я скъся. Подстригах я съвсем малко. Нали трябва да следваме тенденциите все пак? Хаха. 

Още нещо, с което я зарадвах е супер готината бонбонена възстановяваща и подхранваща терапия за коса в две стъпки на Brave New Hair. В момента е абсолютен хит и е най-популярният им продукт. Дори е избран за световен тренд на най-голямото изложение в света. Включва четка за разресване, сладко за коса и шест ампули за коса. Обожавам това сладко за коса! Тотално съм влюбена в аромата му! А заедно с ампулите правят косата уникална!
BRAVE PLEX Technology сладки ампули: дълбоко възстановяващ продукт на базата на глюкоза, създаден за действие на молекулно ниво. Действа в дълбочина и създава нови молекулни връзки, които укрепват кератиновата структура дълбоко в косата. Оптимизира вече съществуващите молекулни връзки в косъма. Повишава здравината на косъма до пълното му възстановяване. Три пъти намалява увреждането при химично третиране. Редуцира накъсването и улеснява оформянето на косата в прическа. Нанасям по една ампула на седмица по целите дължини.
Подхранващо сладко за коса съдържа масла от малини, червени боровинки, касис, смокиня и синя слива. Подсилва ефекта на ампулите, като ги затваря в косата и удължава действието им. Уплътнява косата и я прави устойчива на външни влияния. Придава огледален блясък и копринена мекота. Подхранва и придава плътност на всяка фибра без утежняване. Предпазва косата от образуване на двойни връхчета. Сладкото изглежда и ухае невероятно апетитно. С неговия наситен розов цвят можете да го вземете наистина за нещо сладко за похапване, а ако го помиришете определено ще се объркате. Ухае на малини, боровинки, касис. Уникално наситен, сладък, плодов, истински аромат, който ще ви накара да искате да си опитате. 
Четката за разресване под душа Brave New Hair е изключително компактна и лека. Много улеснява нанасянето на сладкото за коса и с нея става по-равномерно. Не некъсва косата при разресване на мокра и суха коса.
Съставът на продуктите е отличен и не съдържат сулфати, добавена сол, парафин, силикони.

Терапията може да се използва и при боядисване или обезцветяване, но тъй като аз не боядисвам косата си, я използвам само за подхранване и възстановяване.

Използва се много лесно и за мен си е голям кеф целия процес на нанасяне на продуктите. След като измия косата си със шампоан я подсушавам хубаво с кърпа. След това нанасям една сладка ампула по дължините на косата. Без да я отмивам нанасям от сладкото по цялата коса. Не мога да ви опиша вълшебния аромат, който се носи докато нанасям продуктите. За да бъдe равномерно нанесена маската, сресвам косата си с четката от комплекта. Още докато сресвам косата си, усещам колко по-гладка и нежна е станала. Така изчаквам десет минути и изплаквам. Косата става невероятно гладка, мека, нежна и блестяща. Също така не се заплита и се сресва по-лесно. Харесва ми как я изглажда и колко блестяща става. Определено с всяко следващо нанасяне на продуктите, виждам все по-голяма разлика и в здравината на косата ми. Укрепват и подхранват чудесно. Останах очарована!

Бонбонената терапия Brave New Hair Candy Hair Set можете да намерите на сайта на бранда bravenewhair.com. Цената на комлекта е 49.90 лв. 



Целувки и до скоро!

0 коментара: