My Dove Top 5 Sprays

юни 17, 2019 Maia Georgieva 1 Comments


Момичета, вие спрей дезодоранти или рол-они предпочитате за през лятото? А кой е вашият фаворит? Аз обожавам дезодорантите на Dove и в последно време съм само с тях. Ако видя някой нов и атрактивен, веднага го взимам. Пробвала съм доста техни аромати и определено имам няколко, на които винаги се връщам. Успешно ме защитават, а и ми носят много настроение през целия ден. Те съдържат ¼ овлажняващ крем, който прави кожата на подмишниците мека и гладка само след няколко дена употреба и намалява дразненето след бръснене. Формулите са нежни и не съдържат спирт. Не оставят бели петна по кожата и дрехите. Освен това много ми допадат деликатните им аромати, които помагат да се чувствам свежа през целия ден. Днес ще ви покажа моите пет най-любими аромата на Dove.
Честно казано малко се двоумя как точно да ги подредя, особено кой да бъде първенец, тъй като и този с краставица и цитрусовия много ми харесват. Сякаш една идея по-свеж ми е този с краставица и зелен чай и за това него нареждам на първо място. Dove Go Fresh Cucumber 48h ми носи ми прохлада, свежо усещане и защита през целия ден. 
Също така много харесвам и Dove Go Fresh Grapefruit & Lemongrass 48h. Поставям го под номер две в класацията. Ухае на цитруси, сладка лимонова трева и грейпфрут и е прекрасен за лятото. Много свежичък и приятен. 
На трето място за мен е дезодорантът Dove Go Fresh Pear & Aloe Vera 48h. Изобщо не го подминавайте, ако още не сте го пробвали. Да, ухае плодово на сладка круша и алое вера. Ароматът е наситен и освежаващ. Отново носи много свежест и прекрасно усещане през целия ден. 
И разбра се, няма как да подмина и добре познатия отличителен аромат Dove Original, който вероятно познавате и обичате. Номер четири за мен.
За почитателите на мъжките пък мога да похваля Dove Men + Care, който не оставя бели следи, а мъжественият му аромат ще ви впечатли. 
Наред с тези прекрасни аромати бих си взела и един нов парфюм за лятото. Все още се колебая между тези на Bvlgari и Escada. Ще се радвам да ми препоръчате някой.

Целувки и до скоро!

1 коментар: