Revlon Professional Uniq One & Lotus Hair Treatment

февруари 21, 2019 Maia Georgieva 1 Comments


Здравейте!
Моята сестра постоянно ми хвалеше маската без изплакване на Revlon Professional Uniq One. Препоръчала й я нейната фризьорка, която редовно й я поставяла като завършваща грижа. Kазваше колко хубаво ухае косата й след това и колко е мека. Затова след като видяхме колко е намалена в parfimo.bg набързо грабнахме по една. Хванахме дооста добра промоция. По принцип цената им е между 20-30 лв., а там всяка беше за около 11-12 лв. Сестра ми си избра Revlon Professional Uniq One, а аз тази с лотус - Revlon Professional Uniq One Lotus. Има общо четири вида. Другите две са с кокос и с зелен чай. Определено искам да пробвам и тях. От същата серия Revlon Professional Uniq One съм имала шампоана с кокос, който страшно много обичах. Въпреки че беше 1000 мл. не ми омръзна и изобщо не исках да свършва. Маските също се оказаха великолепни. Осигуряват 10 ползи за косата:
1. Възстановяване на суха и увредена коса
2. Блясък и контрол върху къдрици
3. Топлинна защита
4. Копринена гладкост
5. Защита на цвета на косата с UVA & UVB филтри
6. По-лесно разресване и приглаждане
7. Улеснено разплитане
8. Дълготрайна прическа
9. Защита срещу начупване връхчетата на косата
10. Добавяне на обем
Изпробвах и двете. Като консистенция и действие смятам, че са еднакви, единствено намирам разлика в аромата. Консистенцията им е гъста и бяла, не е мазна или лепкава. Имат уникални аромати. Много, много ми допадат как ухаят и двете. Дори не мога да избера кой ми е по-любим. 
Бутилчиците са много сладки. Първоначално впръсквах от маската първо в ръката си, след което разпределях по косата си. След няколко използвания по този начин, реших да опитам и да пръскам директно върху косата и видях, че се получава добре и равномерно. Така започнах просто да напръсквам дължините след баня върху мокра коса. Може да се нанася и върху суха, но аз предпочитам докато е още мокра. Не оставя никакъв филм, нито омазнява. Изключително добре подхранва косата. Прави я жизнена и изпълнена с живот. Косата ми стои много по-гладка, мека и блестяща. Уникалните аромати се запазват върху косата и ги усещам чак до следващото измиване на косата ми. Фантастични продукти за коса, които много бързо се превърнаха в неизменна част от грижата ми за косата, за да й дадат живот. Горещо ги препоръчвам! 

Целувки и до скоро!

1 коментар:

  1. Аз също използвам тази маска за коса, прави косата ми здрава и жизнена.

    ОтговорИзтриване