Feetbites Donuts Socks

февруари 18, 2019 Maia Georgieva 0 Comments


Добре дошли, донъти! Искаш ли чорапи? А донъти? А искаш ли чорапи с донъти? Предполагам, че да! Разбира се, че даааа! Та кой не обича да си похапва сладки донъти и кой не обича весели чорапи?! Сега имаме две в едно! Feetbites са първите чорапи, сгънати като огромна поничка, които съм виждала! Също така това са и първите чорапи с нарисувани донъти по тях, които имам! Наскоро ги мернах и си казах: "Уоу, ама те са толкова свежи и сладки!". Обожавам весели чорапи, а тези са точно такива и са точно за мен! Нося ги на крачетата си и ме усмихват постоянно! Създават готино, ведро и пролетно настроение! Може би, защото са в уникално весели и свежи цветове! Мега свежи! А и освен това ухаят невероятно вкусно!
Пристигат в компактна супер сладичкa еко-кутийка, направена от 100% рециклирана хартия. От вътре изскача не чорапи, а... един голям донът. Определено Feetbites са един изключително оригинален подарък и всеки би се засмял и усмихнал, отваряйки кутията. Горната й част пък е подложка за кафе или топла напитка, която би била чудно допълнение към един огромен донът, нали? За още по-голямата сладост на поничката допринася ароматът, който се разнася. Ммммм.... Всяка кутийка съдържа торбичка с ароматизирани соли с невероятно свежарски сладък аромат на горски плодове. Бих могла да си направя отпускаща вана за крака и да разтворя солите в нея. Или пък може да оставя торбичката в шкафа с чорапки, за да ги ароматизира и да ги направи да ухаят супер вкусно. 
Най-голямата изненада идва, когато разгънах чорапите, защото видях, че всъщност са три. Дааа, три чорапа, в случай, че загубим единия. Така няма как да ми бъде мъчно и да тъжа дълго, защото ще си имам резерва. Мотото Donut worry be happy си е право в целта и определено всяка поничка ще бъде щастлива да се озове върху чорапките. 
Идеята за вкусните чорапи хрумва на супер готиния литовец Влад Симанел, който обича вкусната, здравословна и красива храна. Снимайки ястията обаче, всички са привлечени от супер цветните и забавни чорапи, които носи и присъстват на снимките му. Така се ражда идеята за Feetbites.
Вие бихте ли ги опитали?
Можете да ги откриете и купите на feetbites.com. Ако решите да се присъедините в семейството на Feetbites, не забравяйте да споделите своята снимка в Instagram с @feetbites.bg #feetbitesfam, както направих и аз. :)

Целувки и до скоро!

0 коментара: