My List To Do in 2019

февруари 09, 2019 Maia Georgieva 0 Comments




Слънце. Помага за отлично настроение и готини мисли. Чак в средата на февруари реших да се замисля за това какво бих искала дa направя през тази година. Ето някои от нещата, които си поставям като предизвикателства и се надявам да спазя.
1. Да си лягам по-рано - нещо, което винаги си обещавам и никога не спазвам. Обичайният ми час за сън е 11:30, но искам това да стане 10 часа. 
2. Да прекарвам по-малко време в социалните мрежи. Дам, наистина се уливам с висенето в Инстаграм и Фейсбук. Ще се постарая по-често телефона ми да не е в ръцете ми, а настрани.
3. Да не закъснявам. Все се туткам и правя нещата в последната минута. Такава съм и това е нещото, което много мразя в мен. Дори и да имам два часа да се оправя за някъде, аз ще започна да се приготвям последните десет минути. 
4. Да започна да закусвам. Много често пропускам закуската. Знам, че не е правилно, но има сутрини, в които просто не ми се хапва.
5. Да свърша неща, които отдавна отлагам. Мхм, все си казвам има време и това ще стане, но истината е, че ако не се взема в ръце, никога няма да свърша тези неща. 
6. Да казвам по-често "не" без притеснения. Това е нещото, над което определено трябва да поработя и да започна да казвам без да му мисля много-много. 
7. Да съм по-активна. Постоянно в главата ми се въртят хиляда и едно неща, които трябва да свърша. Все си мисля и повтарям какво трябва да направя, но така и не го правя. Вече няма да отлагам за утре или за следващата седмица. Отсега нататък мисля да правя нещата с време и да не ги отлагам за после. 
8. Да чета повече. Има толкова много книги, които са в списъка ми и чакат. 
9. Да си направя очила. Още преди година исках да приключа с лещите и да си направя очила. В последните месеци усещам как очите ми са станали доста по-чувствителни от лещите и е време да почина от тях. 
10. Да пътувам повече. Хич не обичам да пътувам на далечни разстояния - все ме заболява корема само като си представя. Събиране на багаж, правене на планове какво да се посети и каквато съм неориентирана и винаги се губя... нооо след като тръгна толкова много ми харесва, че не ми се прибира и дори започвам планове за ново пътешествие. Иска ми се да тръгвам за някъде с повече настроение. 
А вие какво си обещавате да направите тази година?

Пуловер: Shein/// Ботуши: Amiclubwear
Code Q1thing10 for еxtra 10% off orders $60+

Целувки и до скоро!

0 коментара: