City Cocoon Anti-Aging Argan Oil Serum

февруари 19, 2019 Maia Georgieva 0 Comments


Здравейте, сладички!
Може би сте видели поста, в който ви разказвам колко зле изглеждаше кожата ми преди месец. А ако не сте, можете да го направите ето тук. Освен продуктите на Simone Mahler, нанасях и от серума с 99% арганово масло на българския бранд City Cocoon. Опасявах се да не ми останат белези по лицето, а прочетох, че този серум работи добре в тази насока. Освен това той се грижи за кожата, като свива порите, изравнява тена и е доста благоприятен за кожа с акне. Съдържа 99% арганово масло, което има силен подмладяващ ефект и е естествен антиоксидант. То забавя процесите на състаряване на кожата, възстановява след силна дехидратация и предпазва от вредното влияние на външни фактори. Другата съставка е ретинолът, който прониква дълбоко под външния слой на кожата и я освежава, свива порите и помага за отстраняването на различни проблеми като акне, мастни образувания и пигментни петна. Също така съдържа и Витамин Е.
Бутилчицата на серума е изключително красива и симпатчна. Всъщност всички серуми на City Cocoon са в такива бели стъклени изчистени опаковки с удобни пипетки. Ето тук можете да прочетете за още два от техните серуми, които пробвах. 
Текстурата на серума с арганово масло е течна, прозрачна, с лек жълтеникав оттенък и едва доловим сладникав аромат. Нанасям от него по цялото лице, като го втривам с масажни движения. Всъщност попива изключително бързо и не оставя никакви следи. Мислех, че ще е идея по-мазно. Оказа се много лек и напълно попиващ продукт, което го прави подходящ както за вечерна грижа, така и за през деня. Кожата не лъсва, а остава гладка, мека и с естествена сияйност и изравнен тен. Върху него може да се нанесе последваща грижа и позволява наслагване на други продукти без чувство за тежест.


Определено много харесвам кожата си с него и продължавам да си го използвам и след борбата с пъпките.

Ако се интересувате от продукта, можете да го откриете на www.citycocoonskincare.bg.



Целувки и до скоро!

0 коментара: