How He Surprised Me: Michael Kors - Wonderlust

февруари 10, 2019 Maia Georgieva 0 Comments


Уха! Ето това се казва изненада! Тази година по случай годишнината ни от Зайкото получих толкова готин подарък! 
Бързам да ви се похваля с Michael Kors - Wonderlust. Бях пробвала аромата и толкова много ми беше харесал, че трайно се запечата в съзнанието ми. Направо се влюбих в него. Изглежда Зайкото е запомнил това и ми го поднесе изненадващо. Сега всеки ден съм с най-вълшебния, женствен и елегантен аромат. Michael Kors казва за него: “Wonderlust is an infinite desire for adventure, romance, and discovery. It’s for the woman with the curiosity and passion to trust in herself and follow her heart.”. Наистина е уникален аромат, който ще ви опияни със своята интензивност и луксозно усещане.
база
бензоин, сандалово дърво
глава
бадемово мляко, бергамот, розов пипер
сърце
карамфил, хелиотроп
Бутилката му е тооолкова красива. Този омбре ефект ми напомня на вълшебен залез. Горната й част е златиста, метална. Капачката също е златиста и метална. На нея е изписано Michael Kors и определено е един прекрасен детайл към целия фантастичен облик. Мисля, че е подходящ за ежедневието и откакто го имам съм с него всеки ден. Моята пролет ще ухае на него. Създава много настроение и е едно от нещата, които ме правят щастлива през деня. Влюбена съм в него! Направо съм пристрастена! Фантастичен аромат! Ухае топло, секси, сладко, някак екзотично. Парфюмът е изключително дълготраен и го усещам върху кожата си до края на деня. Определено е един от най-дълготрайните аромати, които имам. Mога да го усетя на кожата си дори след 12 часа. Уханието просто се носи около мен и се превръща в една опияняваща прегръдка. Честно казано, това е един великолепен аромат, който определено трябва да пробвате и вие. Закупил го е от notino.com. Цената на 50 мл е 93,90 лв. Можете да го разгледате ето тук
В момента за всяка поръчка над 75 лв. подаряват матиращо течно червило NOBEA Valentine. Останах приятно изненадана от цвета, който ми е избрал. Оказа се, че се допитал до сестра ми все пак. Но наистина е много добър избор. Това е Valentine’s Rose - наситен тънмо розов цвят, който намирам, че доста ми отива. Нанасям го често ми и харесва начина, по който ми стои. Има много нежна и копринено мека текстура, която изобщо не се усеща върху устните. Също така има и приятен аромат. Изсъхва бързо до пълен мат. Стои напълно матово и не се размазва, ако го потъркам. Мега дълготрайно е! Нанасям го сутрин, като през деня се храня и пия течности, а вечерта се е изтрило само леко по средата на устните и цветът му е все така интензивен. Бих си го взела отново и бих пробвала и други цветове. Цената му е 18,90 лв. и можете да го разгледате ето тук.
Какъв беше последния подарък, който получихте от вашата половинка?
Розова кожа: Dresslily

Целувки и до скоро!

0 коментара: