Stay healthy

декември 28, 2018 Maia Georgieva 0 Comments

Здравейте!
Как сте?
Надявам се, че поне вие сте добре, защото аз предпразнично съм със супер зачервени очи и изглежда имам конюктивит. Прочетох, че това е знак за слаба имунна система. Изключително неприятно е и се надявам да отшуми бързо. Свалила съм си лещите и нося отново очила. Също така вече трети ден не се гримирам. Надявам се за нова година да бъда във форма. Пия каквито се досетя имуностимулатори. Изключително много харесвам и препоръчвам например чай от джинджифил и лимон, който е просто незаменим помощик. Също така вземам и по няколко зрънца сушен бъз, който също е много полезен. Пия по схема и един имуностимулатор - Респивакс, от който също съм много доволна години наред. Нещото, което започнах да пия тези дни и е БИО ЕПП 1200*.
Това е мощен имуностимулатор на френската марка 3Chenes. Чистият екстракт от био семки и перикарп на грейпфрут, които се съдържат в него, помагат да се укрепи имунната система и да се съкрати времето на настинката. Не съдържа алкохол и е подходящ както за деца, така и за възрастни. Пише, че подпомага имунната система и нормалната работа на организма срещу над 800 щама вируси и микроби и над 100 щама гъбични бактерии. Екстрактът от семки от грейпфрут е известен като "естествен антибиотик". Той повишава устойчивостта на организма и поддържа метаболизма. Дадват го като идеално средство при смяна на сезоните, както и през зимата. Пия го три пъти на ден, като разтварям около 15- 20 капки в малко вода. Има съвсем леко горчив вкус. Радвам се, че го открих и определено го препоръчвам.
Продуктът може да се намери по аптеките, както и на http://biolifecosmetics.com/. Чак сега видях, че 3Chenes предлагат и ампули за имунитет. Тези с био мед и прополис изглеждат много добре и май ще опитам и тях.

Целувки и до скоро!

0 коментара: