Nivea Crayon Lipstick

декември 05, 2018 Maia Georgieva 0 Comments


Привет!
Декември повелява червени червила и много по-празничен грим. Точно навреме Nivea пуснаха своите нови червила под формата на чъби стик. 
Пише, че не съдържат минерални масла, което е чудесно. Обогатени са с натурални масла, което ги прави идеална грижа за устните през зимните месеци. Това е и новото тук - Nivea Crayon Lipstick комбинира дълготрайната хидратация на балсамите за устни на Nivea и цвета на червило. Така получаваме хем наситен цвят, хем омекотяване на напуканите устни.
Те са под формата на чъби или на пастел. Отгоре се вижда леко заострения писец, а долната част се върти, за да се покаже още от него. Поставят се лесно само с едно движение дори и без огледало. Така е и с по-тъмните нюанси. Не е необходимо да се внимава чак толкова, когато ги слагам, до сега не се е случвало да изляза извън контура на устните и да се нацапам.
Предлагат се в три цвята - червен, бордо и нюд. Пробвах и трите и мога да кажа, че червеният Poppy Red е супер готин. Май това ще е червеното червило, на което ще заложа през този празничен сезон. Бордото Black cherry пък го виждам за идеален през есента. Нюд цветът Rosy Nude е доста подходящ за всекидневието и всички, които предпочитат по-естествен нюанс за устните си. Усещат се меко и комфортно. Имат лек и хубав, сякаш леко плодов аромат. Цветът, който придават, е наситен и доста плътен за такъв вид продукт. През целия ден чувствам устните си хидратирани.

Вие пробвахте ли ги и какво мислите за тях?

Благодаря на Nivea за чудесните попълнения към колекцията ми от червила. Очаквам с нетърпение да представят и други грим продукти.

Целувки и до скоро!

0 коментара: