Holika Holika - Gudetama Hand Cream Set

декември 18, 2018 Maia Georgieva 0 Comments



Ооо, йес! Това не са ли най-сладките кремчета за ръце евър!?
Още щом ги получих заподскачах от кеф при вида им! Унииикааални! Те са на корейската марка Holika Holika. Продължавам да се убеждавам колко прекрасни и ненадминати са корейските продукти. 
Комплектът Gudetama Hand Cream Set съдържа три кремчета от по 30 мл. Върху опаковката на всяко има изобразено различно сладкишче, което подсказва и на какво ще ухае кремът - крем за сладки, шербет и чийз кейк. На който и да ги покажа, всеки ме пита дали са кремчета за ядене. Наистина великолепните тубички приличат на нещо за хапване и определено това е един "вкусен" комплект с кремове за ръце. Всеки крем съдържа естествени масла, както и екстракт от яйчен белтък и жълтък. 
Консистенцията им е кремообразна, бяла, пухкава и тоолкова нежна. Омекотяват божествено и не съм спряла да се мажа с тях откакто ги имам. Абсорбират се много бързо и попиват напълно. Оставят кожата тооолкова мекичка и гладичка без грам чувство за дискомфорт и омазняване. Дори бих могла да кажа, че я оставят с кадифена мекота. Уханията са жестоки - нежни, ненатрапващи се. Направо мммммм. Мога да класирам трите аромата спред това кой ми е най-любим. Определено ароматът на чийз кейк ми е фаворит, след това харесвам уханието на крем за сладки, а накрая поставям уханието на шербет. Първите две сладки и вкусни ухания са много деликатни и се усещат само, ако помириша ръцете си, докато кремът шербет има по-осезаем лимонов аромат. Остава точно седмица до Коледа и този комплект е чудесно предложение за коледен подарък. Разбира се, може да зарадвате и себе си с него. Моят разделихме с майка ми и сестра ми и всяка си има по едно такова сладко, наистина сладко кремче за ръце, което ще омекотява ръцете ни и определено ще ни развеселява в мразовитите зимни дни. 
Благодаря ви www.lipbalm.bg за тази толкова апетитна изненада! Разгледайте Holika Holika - Gudetama Hand Cream Set тук, където ще откриете още много празнични идеи.

Целувки и до скоро!

0 коментара: