Mowan Purextasy Anti Sebum Shampoo and Conditioner

декември 27, 2018 Maia Georgieva 0 Comments


Оооо, да, да, дааа! Нови неща за коса!! Трябва ли да споменавам, че обожавам продукти за коса? Хм, май не, познавате си ме! Подскачам от щастие, защото тук имам два продукта на марката Mowan, за които отдавна исках да ви спомена. За първи път чух за марката Mowan от сайта kibela.bg. Това е единственото място в България, откъдето могат да бъдат закупени нещата им и само там съм ги виждала. Това е италиански бранд, който предлага луксозни професионални продукти за коса. Можете да избирате измежду няколко различни серии в зависимост от типа коса. В момента използвам техните шампоан и балсам за коса, склонна към омазняване, каквато е моята. По принцип косата ми е със сухи крайчета и бързо омазняващи се корени. Къпя косата си през ден, като на втория ден не бих казала, че вече изглежда зле, но долният й пласт изглежда доста по-сплеснат и като цяло няма толкова обем и живот. Всички продукти на Mowan са в изчистени бели опаковки с много готини капачки, които определено се отварят много лесно под душа.
Шампоанът Mowan Purextasy Anti Sebum Shampoo е балансираща грижа, подходяща при прекомерно и бързо омазняване на скалпа. В състава му може да се открие екстракт от боровинки и листа и кора от кестен. Именно те нормализират pH-то и производството на себум. Обещава да остави кожата на скалпа чиста, свежа и успокоена. Консистенцията му е млечно бяла, доста гъста за шампоан. Тя е не толкова кремообразна, по-скоро гелообразна и с луксозен уникално нежен аромат. Прави изключително пухкава и мека пяна. Измива прекрасно косата и й действа идеално. Определено го искам в по-голяма разфасовка. Можете да го разгледате ето тук.
Балсамът Purextasy Anti Sebum Conditioner също е обогатен с екстракт от боровинки и листа и кора от кестен. Той действа заедно с шампоана, за да нормализират производството на себум и подпомогнат да не се омазнява косата толкова бързо. Консистенцията му е не много гъста, с бял цвят и с по-различен аромат от на шампоана, но отново много луксозен. Нанасям го след шампоана, за да изгладят и омекотя косата си. Прочетете повече за него тук.

В последно време също като кожата на лицето, дължините на косата си усещам много сухи, а крейчетата не изглеждаха никак свежи. Въпреки че шампоанът и балсамът са контролиращи себума, това по никакъв начин не повлия на дължините ми и не ги направи по-сухи, а напротив. След всяко измиване косата ми действително беше изключително блестяша, жива и гладка. 
Определено двата продукта си струва да се опитат. Превъзходни са! Личат си, че са по-висок клас и благодарение на тях косата придобива по-свеж вид за по-дълго време. Това са новите ми любимци! Щастлива съм, че ги пробвах.

Ако искате да ги разгледате и опитате и вие, можете да го направите на kibela.bg. Споделете ми дали сте пробвали нещо на Mowan и какво е мнението ви за марката?

Целувки и до скоро!

0 коментара: