Nexxus Humectress Encapsulate Sérum Caviar

октомври 23, 2017 Maia Georgieva 0 Comments


Здравейте!


Отново съм подготвила ревю за продукт за коса. Може би вече ви е омръзнало да ви показвам толкова много продукти за коса, но какво да се прави. Обичам да пробвам нови и нови неща. Сега съм ви приготвила Nexxus Humectress Encapsulate Sérum Caviar. За първи път опитвам нещо на тази марка.

Този серум ми се стори много привлекателен именно заради опаковката и формулата. Изглежда доста атрактивно, точно като скъпа маркова козметика. Всъщност това е серум, който е обогатен с протеин и хайвер и трябва да подхрани и укрепи косата. Опаковката изглежда много луксозна и доста ме впечатли. Шишенцето е 60 мл., пластмасово, с помпа.
Използвам 4-5 помпички от серума. Перлите се разрушават при изпомпване и измежду прозрачната течност се забелязват единствено малки частички от тях. Разтърквам серума между ръцете си, за да смеся добре двете му части. Текстурата е със средна гъстота, гелообразна, не мазна. Има доста силен аромат, който може би няма да се хареса на всеки. На мен не ми е сред любимите и се радвам, че не се запазва върху косата. Идва ми доста силен и натъртващ.
Може да се нанася върху суха или мокра коса. Изпробвах и двата начина и честно казано нямам предпочитание как е по-добре, ефектът сякаш е еднакъв. Нанасям го само по дължините. Бързо се абсорбира в косата и не я оставя мазна. Косата ми изглежда леко по-здрава и блестяща. Също така я приглажда и не стои така хвърчаща. Все пак предвид луксозно изглеждащото шише, имах малко по-големи очаквания и май ми идва леко по-слаб от серумите и олиата, които съм свикнала да ползвам. 

Целувки и до скоро!

0 коментара: