I ❤ Autumn tag

октомври 29, 2017 Maia Georgieva 0 Comments


Привет! 
Мернах един много симпатичен таг и веднага отговорих на въпросите. Ето как:

1. Кое е нещото, което символизира началото на есента за теб?
Още щом забележа, че лястовичките се събират по жиците, това е сигурен знак, че можем да кажем довиждане на лятото. А извадя ли дебелите чорапи и пухкавите пуловери есента е тук.


2. Кое е любимото ти място през есента?

Есента е един от сезоните, които ме карат да се чувствам най-уютно и топло. Разбира се, малко е носталгично, че лятото си е отишло. През лятото обичам да прекарвам голяма част от времето си на плажа, докато през есента, предпочитам да прекарвам повече време у дома, завита с меко одеалце, пиейки чай и четейки интересна книга. 


3. Есента е времето на свещите. Кой е любимият ти аромат свещ, който палиш вкъщи?

Ябълки и канела.... ммммм. Вълшебство! Като заухае така през есента, та чаак до края на зимата може да ми ухае само на това.


4. Коя е любимата ти есенна напитка? 

Чай! Ако започна да броя чашите чай, които изпивам... може би ще им загубя броя. Чудесно е да опитвам нови вкусове или да си отпивам от най-вкусните за мен в любимите ми чаши.


5. Пухкави чорапи?

Ооо, да!!! Пухкави, меки, шарени, забавни, едноцветни! Мега яко настроение създават по-лудичките и весели чорапки. Тези на Oysho и на Pirin Hill са ми топ!


6. Сезонът на тиквата е все пак. Коя е любимата ти тиквена храна/напитка?

По принцип не съм голям любител на тиквените вкусотийки, но може и да се подсладя с малко печена тиква с мед и орехи. Хм, защо го написах... май като никога ми се прияде точно това в момента.

7. Кое е нещото, което очакваш с най-голямо нетърпение през есента? 
Очаквам Коледа и тези най-мили празници с нетърпение. Изтече ли ноември и вече сме в магията на Коледа :)
Блуза: тук/// Панталон: тук
Целувки и до скоро :)

0 коментара: