Empties

октомври 01, 2017 Maia Georgieva 0 Comments

Привет! 
Тук съм с няколко празни опаковки на неща, които бих купувала отново и отново. С някои от нещата не успяхме да се спогодим още в началото, но след повторен опит ми станаха тотални любимци и успях да ги изразходя докрай. Вижте кои са те.
Garnier Pure Active беше точно от тези неща, които в началото въобще не харесах. Изсушаваше кожата ми супер много и никак не го обичах. Затова си стоеше почетно в банята без да го използвам. След време реших отново да му дам шанс и този път намерих коренна разлика. Почисти лицето перфектно без изобщо да се стига до това изсушаване. Така започнах да го използвам често и смятам, че е едно от най-добрите почистващи средства евър.
Душ пяната на Nivea също е върхът. Със своята уникално пухкава текстура с нежен аромат дава мега усещане под душа. Тъмно синята версия, която ухае на традиционното кремче на Nivea си ми остана фаворит.
Този душ гел на Fa с мед е превъзходен. Усещам аромата му по тялото си и след баня, нежен и мек към кожата. С хубава гъста текстура.
Rene Furterer Lumicia е шампоан за блясък на косата. Много деликатен и правещ косата хубава.
Още един шампоан, който свърши дооста бързо, но и нямаше как иначе. Беше просто прекрасен. Той е на турската марка Harem's. Бях писала за него ето тук. И след като го изразходвах целия мога да обобщя - мноого е хубав!
Продължаваме нататък с няколко неща от декоративната козметика. 
Bioderma Sebium Glibal Cover е тонирано кремче, подходящо за мазна кожа. Цветът му е леко по-тъмен и ми пасна перфектно на тена през лятото. Общо взето цялото лято си прекарах с него. Усещаще се супер леко на лицето, прекрасно изравняваше тена, без да предизвиква лъщене. Също така не запушваше порите, оставяше кожата ми да диша. Изчисти всякакви пъпки и кожата ми изглеждаше перфектно. В капачката има зелено коректорче за прикриване на зачервявания. Все още е жив и има доста голямо количество, тъй като е доста икономичен.
Контуриращата палитра на Aura е мега яка. Изхабих я от раз. Остана единствено по-тъмния контур, който ползвах единствено през лятото, когато ми пасваше на тена. Ще я взема отново, но този път в по-светлия вариант.
Лакът за нокти на SNB в цвят Божана беше неотлъчно върху ноктите ми това лято. Вече е на дъното, но със сигурност ще се запася с нов.
Forbidden volume на Essence е поредната опаковка, която изхавявам. Дава добър обем и за цената си е идеалната спирала за всекидневно носене.
Очната линия на L'oreal издържа дооста дълго време. Мисля, че я имам от миналата зима, чак през лятото започна да прави по-бледи линии и й дойде времето. Супер лесна за използване и наситено черна. Определено издържа по-дълго от очните линии писалки, които съм имала.
Пастите за зъби на Crest са чу-дес-ни! Повтарям го за не знам кой път. Оставят тоолкоова свежо усещане в устата. Почистват прекрасно зъбите. Обичам! Никога няма да ми омръзнат да ги използвам.
Изхабих и един лосион за тяло на Klorane. С млечна, доста течна текстура. Омекотяваше добре кожата и попиваше напълно. 
Олиото за тяло на Dove беше прекрасно за лятото. Овлажняването, което даваше ми беше достатъчно без да се усеща мазно. Нежно ароматизираше кожата ми, а мини частиците подчертаваха тена ми.
Парфюмът Today на Avon е сред традиционните парфюми в каталозите, който взимам от време на време. Винаги ми е ухаел стилно и изискано. 
Е, това бяха няколко празни опаковки, които изразходвах главно през лятото до край и бих купувала отново и отново.

Весел ден!
Целувки 😘💕 

0 коментара: