Италианска козметика Revivre

декември 04, 2013 Maia Georgieva 0 Comments

Revivre 


Висококачествена козметика, на базата на етерични масла и фитоекстракти.

Това е една сравнително нова марка козметика на нашия пазар. Предлагат както професионални терапии, така и продукти за домашна употреба. Марката е италианска. Професионалните продукти обещават за поглезят вашето тяло и лице. Oпитах някои от продуктите. Козметичните центрове, които работят с Revivre можете да погледнете на адрес. Това е официалният сайт, където можете да разгледате всички продукти на марката :)

Хидратиращ, защитаващ крем 50 мл
Действие: хидро-защитаваща копринена емулсия. Формула с растителни емулгатори и безценни органични масла и олиа, възстановяват увредената функция на кожната бариера  при дехидратирана кожа, незабавно омекотява и намалява зачервяването и възпалението. Съдържа широк спектър УВ филтри, като намалява преждевременното остаряване.
Начин на употреба:  Нанесете  на лицето, шията и деколтето с нежни масажни движения докато попие след хидратиращият серум.
Моето мнение:
Текстурата е бяла, приятна. Моментално овлажнява кожата. Има лек, ненатрапващ мирис. Подходящ е за жени с много суха кожа, защото е доста хидратиращ продукт. Ще успее да съживи и най-дехидратираната кожа!
Крем с есенциални масла 50 мл
Действие: 
Нежен почистващ  крем,  ексклузивна синергия от етерични масла с детоксикиращи свойства, Розмарин, Бръшлян, Соя, Пшеничен зародиш и др. Почиства кожата, като я оставя хидратирана и защитена. Балансира мастната секреция, стимулира обновяването на епидермиса.
Начин на  употреба: Нанесете сутрин и вечер на лицето, шията и деколтето след като го почистите.

Моето мнение: Кремът е прекрасен! Лек, със средно гъста текстура, бял на цвят. Ухае на билки - много свежо и готино! Нанасям с пръсти на цялото лице и шия, след като съм ги почистила. Попива на мига, създава много свежо усещане. Любим продукт на марката! Докато го използвам се отпускам, забравям за всичко и релаксирам напълно! Ароматът ме обгръща и успокоява...
Енергизиращ Крем за очи  30 мл
Действие: Крем с изключително богата формула с широко действие върху очния контур. Успокоява, хидратира и защитава. Специалните растителни масла осигуряват нормалното протичане на биосинтетичните процеси на кожата, което позволява да се произвеждат по-голямо количество структурни протеини. Широкоспектърните филтри предпазват от фототоксичност и преждевременно стареене.
Начин на употреба:  След сваляне на грима с Бифазният лосион за очи, нанесете флуид или самостоятелно  Енергизиращ крем.

Моето мнение:
Кремът има лек мирис, гъст е, бял на цвят. Нанасям малко количество в зоната под очите, както и на клепачите. Не дразни, не щипе. Избистря кожата около очите, тя стои сиянна и отпочинала. 

0 коментара: