Нещо против розацея...

декември 08, 2013 Maia Georgieva 0 Comments










RUBORIL expert 50+ - крем за лечение на розацея, с фактор 50+


Показания: Розацея и заболявания, които водят до зачервяване

на кожата и трайно разширени капиляри.
РУБОРИЛ ЕКСПЕРТ 50+ е комбинация от различни растителни съставки,
които укрепват съдовата стена, притежават съдосвиващ ефект
и предпазват кожата в най-висока степен от слънчеви лъчи.
Начин на приложение: РУБОРИЛ ЕКСПЕРТ 50+ трябва да се използва в продължение на два – три месеца, като се намазва 2-3 пъти дневно.
Състав: 1% екстракт от златна лайка, физични и химични филтри.

Без ароматизатори!

Моето мнение за продукта:
В удобна туба от 30 мл. Цветът на продукта можете да видите малко по-горе на снимките. Леко тониран, средно гъста формула. Нанасям го сутрин и го използвам като дневен крем и фон дьо тен в едно. Кожата стои някак матова. Няма го този лъскав ефект както при фон дьо тена или обикновения крем за лице. Много интересно усещане имам - сякаш кожата ми седи кадифена. Определено придава лек средно кафеникав нюанс на кожата ми, до някаква степен скрива и несъвършенствата. Ако имам зачервявания по кожата, те са прикрити. По принцип този крем е предназначен за хора, които страдат от лека или умерена форма на розацея (неприятно зачервяване и нажулване на кожата, най-вече по бузите, брадичката, челото, както и разширени кръвоносни съдове). Продуктът е с висок слънцезащитен фактор, защото розацеята се засилва още повече при излагане на слънце. Знам, че този продукт е един от най-добрите на нашия пазар против розацеята и по принцип се използва най-масово от хора, сблъскали се с проблема. Аз нямам този проблем, но кожата ми на места е доста зачервена и раздразнена, с малки разширени кръвоносни съдове. Препоръчвам силно този продукт. Можете да го откриете в повечето аптеки, както и на сайта на вносителя. В момента е намален на 33.67 лв.

Това е пълната серия продукти за борба с розацея.











METRORUBORIL крем

Показания: Умерена и тежка розацея
МЕТРОРУБОРИЛ е комбинация от 0,75% метронидазол (имидазолово производно с противопаразитно и антибактериално действие) и различни растителни съставки: 1% екстракт от див кестен и 2% мимоза (укрепват капилярната стена); 1% екстракт от жълтурче (съдосвиващ ефект); 0,2% глицеритинова киселина (противовъзпалителен ефект) и 0,2% алфа-бизаболол (омекотяващ ефект).
Начин на приложение: Преди употребата на МЕТРОРУБОРИЛ се препоръчва почистване на кожата с AКBAРУБОРИЛ. Кремът трябва да се използва в продължение на един- два месеца, като се намазва еднократно вечер.
Опаковка: Туба от 30 ml
 Без феноксиетанол и ароматизатори!

Моето мнение за METRORUBORIL крем:

Този продукт е още един от тази серия против розацея. В туба от 30 мл. Без аромат, средно гъста текстура. Нанасям го вечер, след като съм почистила лицето си с AQUARUBORIL.
Попива много бързо. Лицето става кадифено, немазно, приятно на допир. Трябва да се използва в продължение поне на 6-8 седмици, за да се премахнат напълно зачервяванията. Това е един от най- изписваните и продавани продукти за лечение на розацея. Чела съм в много форуми добри отзиви за този продукт. В момента и този продукт е намален на сайта на вносителя и струва 30.94 лв.

0 коментара: