БОЛКОУСПОКОЯВАЩ ГЕЛ С БИЛКИ BIO ICE

декември 27, 2013 Maia Georgieva 0 Comments











Днес ви представям BIO ICE - един продукт, типично зимен, заличаващ болката. 
Какво казват производителите:
Спри болката с BIO ICE!

БОЛКОУСПОКОЯВАЩ ГЕЛ С БИЛКИ

КРИОТЕРАПИЯ – „ОХЛАЖДАЩИЯТ МЕТОД”
ДЪЛБОКО ПРОНИКВАЩ, ДЪЛГОТРАЙНО ОБЛЕКЧАВАЩ МУСКУЛНИ И СТАВНИ ОПЛАКВАНИЯ ВСЛЕДСТВИЕ НА АРТРИТНИ БОЛКИ, РАЗТЕЖЕНИЯ И ТРАВМИ
Не съдържа мазнини 
Не оставя петна и неприятна миризма
Показания: За временно облекчаване на болки при мускулни и ставни оплаквания, свързани с артритни болки, болки в гърба, разтежения и навяхвания.

BIO ICE® съдържа билки, от които след допълнително рафиниране се получава BIO ICE® гел. Този гел облекчава болката чрез използване на студова терапия. Усещането за дълготрайно, проникващо в дълбочина облекчение на болката трае няколко часа, а освободените от болка мускули се лекуват по-бързо.

BIO ICE® се използва за лечение на: болки от спортни контузии; болки от мускулно разтягане; възпалени мускули; болезнени стави; артритни болки; дискомфорт в рамената и ръцете; болки в бедрата, краката и врата.



СнимкаАз мисля, че този продукт е един лек за всички, които имат ставни, мускулни, артритни болежки. Всички вкъщи го използваме - кой за гърба, кой за ръцете, кой за краката. Облекчението е моментално. Уникален ефект!!! Тубичката е много удобна от 50 мл. Малко продукт е достатъчно, за да намажеш засегнатото място и да масажираш известно време. Консистенцията е гелообразна, синя на цвят, ухаеща на ментолово. Когато нанеса гела усещам охлаждащ ефект върху кожата си, който трае доста време. Не е мазен и попива веднага. Отпуска и облекчава болката. Много подходящ за зимните месеци и за хора, които практикуват зимни спортове - ски, сноуборд, кънки на лед :)

0 коментара: