Чисто Мароканско Арганово Масло и Овлажняващ Шампоан за суха коса и скалп KEUNE

декември 29, 2013 Maia Georgieva 0 CommentsОстанаха само два дена от 2013 година! Как смятате да ги прекарате? Аз реших, че е време за още една публикация. Този път на продукти KEUNE - масло и шампоан. Те са от серията 

SO PURE - изцяло органични.

Етеричните масла и растителните екстракти са безценен подарък от Майката Природа за тялото и ума.
Органичната линия So Pure Organic е разработена след дългогодишни интензивни проучвания. Растителните екстракти и етерични масла са единствените активни съставки в тези продукти. Познаването на фитотерапията, ароматерапията и хомеопатията допринесоха за разработването на концепцията на So Pure Organic. Продуктите So Pure Organic са обогатени с органични етерични масла. Продуктовата философия на линията се фокусира върху ефекта на благосъстояние и 100% усещане за растителни съставки.
Смятам, че са много готинки. В толкова сладички мини опаковчици! Мислех си да стоят само за красота в банята, но все пак се изкуших и реших да ги пробвам. Шампоанът е много приятен, измива добре косата и я прави хубава, а арганово масло ми е любимо. Ако нямам време за прическа или изправяне, слагам няколко капки и косата ми става права, гладка и красива :)

Чисто Мароканско Арганово Масло 10 мл.

Луксозна грижа с незабавно абсорбиране в косата. Аргановото масло оставя косата мека и блестяща, здрава и гладка. Възстановява увредената коса и значително подобрява „цъфтящите” краища. Аргановото Масло съдържа висока концентрация на Витамини А и Е както и Омега-6 които овлажняват и заздравяват косата и скалпа. Защитава косата от вредните UV лъчи и външни влияния, предпазва при топлинна обработка на косата и елиминира „хвърчащият” ефект. Съживява и овлажнява екстеншъните. Може да се добавя при боядисване и други химически процедури за допълнително подхранване и здрава коса. Ароматът придава меко, сладко питателно чувство. Без Парабени. Подходящо за боядисана коса.

Moisturizing-Овлажняващ Шампоан за суха коса и скалп 50 мл.

Овлажняващ Шампоан за нежно хидратиране на суха, увредена и боядисана коса. Възстановява качеството на косата като я оставя мека и блестяща. Може да се използва и за тяло.

0 коментара: